Ania poprosiła o palmrest do QBety.
Nie rozdrabniając się (w kwestii wizualnej) znalazłem na biurku klepkę i mniej więcej tak to doczepię.
Wiem żeby nie przekraczać 15cm od osi lufy do dołu palmrestu. Natomiast czy kawałek palmrestu może wystawać z przodu i pod spustem (czerwone ramki)? Nie widzę zapisek w regulaminie. Czy tak będzie przepisowo?
Ma ktoś trochę bejcy/lakieru aby pociągnąć drewnianą klepkę?
Kolba będzie skracana (raczej). Ciachnę pewnie ze 2-3cm. Zwykła piłka do drewna starczy?
Jakieś porady aby kawałka drewna nie odłupać?
Palmrest w QB78 PCP
Palmrest w QB78 PCP
AA TX200 MK3 + Leapers
Re: Palmrest w QB78 PCP
Z tą piłką do drewna to może się wstrzymaj Mój kumpel ma firmę stolarską z profesjonalnymi maszynami, to może zrobić to idealnie. Jeśli żałujesz mu na flaszkę, to daj mi na piwo i przetnę Ci to równie dobrze moim samurajskim mieczemtriodak pisze:Ania poprosiła o palmrest do QBety.
Nie rozdrabniając się (w kwestii wizualnej) znalazłem na biurku klepkę i mniej więcej tak to doczepię.
Wiem żeby nie przekraczać 15cm od osi lufy do dołu palmrestu. Natomiast czy kawałek palmrestu może wystawać z przodu i pod spustem (czerwone ramki)? Nie widzę zapisek w regulaminie. Czy tak będzie przepisowo?
Obrazek
Ma ktoś trochę bejcy/lakieru aby pociągnąć drewnianą klepkę?
Kolba będzie skracana (raczej). Ciachnę pewnie ze 2-3cm. Zwykła piłka do drewna starczy?
Jakieś porady aby kawałka drewna nie odłupać?
A na poważnie, podrzuć przy okazji tą osadę to załatwie to.