Cześć
- lordwiadro
Cześć
Witam koleżanki i kolegów. Jestem nowy więc kilka słów o mnie. Mam na imię Michał lat 33, mieszkam w poznaniu na Grunweldzie. Moja przygoda z wiatrówkami zaczęła się niedawno od kupna marketowego AM 90. Tanizna bo jako 1-wszy sprzęt uznałem, że tak trzeba pierwsze kroki w strzelaniu i rozebraniu i złożeniu do kupy, potem czas na gamo i jako kolejną zabawkę hatsan. To z grubsza na tyle więc tyle WITAJCIE. Pozdrawiam Michał
- lordwiadro
Namiar na miejscówkę masz tutaj: http://wsststrzelec.pl/viewtopic.php?t=491 .
Co do zasad to przestrzegamy ogólnych zasad bezpieczeństwa związanych ze strzelaniem plus zdrowy rozsądek co oznacza m.in. np.browar po ale nie w trakcie. Kiełba z ognia u nas owszem, po zawodach letniej ligi. Wkupnego, o ile nie planujesz zostać pełnoprawnym członkiem WSST nie ma. Zwyczajnie - przybywasz, strzelasz, konwersujesz, dowiadujesz się różnych pożytecznych (albo i nie) rzeczy związanych (głównie) z pneumatycznym strzelaniem i, generalnie dobrze się bawisz. Tak to działa.
Co do zasad to przestrzegamy ogólnych zasad bezpieczeństwa związanych ze strzelaniem plus zdrowy rozsądek co oznacza m.in. np.browar po ale nie w trakcie. Kiełba z ognia u nas owszem, po zawodach letniej ligi. Wkupnego, o ile nie planujesz zostać pełnoprawnym członkiem WSST nie ma. Zwyczajnie - przybywasz, strzelasz, konwersujesz, dowiadujesz się różnych pożytecznych (albo i nie) rzeczy związanych (głównie) z pneumatycznym strzelaniem i, generalnie dobrze się bawisz. Tak to działa.
Steyr HP & TX HC
- lordwiadro
CZ 350 to bardzo wdzieczny pojazd , jako ze masz ja w kartonach to jakbys potrzebowal informacji technicznych to zapraszam rowniez na inne forum , motocyklowe , milosnikow siwego dymu , ale nie prochowego - www.jawacz.pl (Jawa-CeZet)
W kazdym razie do zobaczenia kiedys , na motocyklach czy tez na strzelnicy , a najlepiej motocyklami na strzelnicy =)
W kazdym razie do zobaczenia kiedys , na motocyklach czy tez na strzelnicy , a najlepiej motocyklami na strzelnicy =)