Kto był w zeszłym roku pamięta zawody w terenie dla nas całkiem innym niż nasze 😀
W tym roku zawody w nowym miejscu ale także o podobnym klimacie zdjęcia są można popatrzeć jak dla mnie wygląda obiecująco
Zbierany ekipę ?
W zeszłym roku były zwariowane figurki z dziwnymi KZ i na dziwnych odległościach do 50m tym bardziej warto postrzelać tor pełen niespodzianek na którym stare wygi przyzwyczajone do regulaminu PEFTY wysiadały
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Teren super . Kręcą mnie takie industrialne ciekawostki . Może w przyszłym roku uda mi się na takie zawody załapać . Ale w tym roku obiecałem, że wpadnę na ostanie zimowe zawody do Bobrów i słowa dotrzymam. A niestety termin koliduje .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
tor pełen niespodzianek na którym stare wygi przyzwyczajone do regulaminu PEFTY wysiadały
Kto wysiadł ten wysiadł a swoją drogą strzelanie w zurbanizowanym terenie jest diametralnie różne. Choćby sama ocena odległości: pamiętam w Piekarach facet na stanowisku obok liczył.....płyty jezdniowe do figurki