Znaczy, pękłem...
Piękna zabawka . Ja na wszelki wypadek w kolejce do strzelania się nie ustawię bo jak widać ten "wirus" przenosi się przez dotyk, a ja na razie nie mam kasy na "chorowanie" . Gratki Marcinie i samych celnych strzałów .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
No to poproszę namiary na takiego wirusa, bakterię? Panie Mazgier.
A jeśli bym się dowiedział, dlaczego właśnie ON? Chyba, że było o Nim dużo i wcześniej. To tylko proszę o drogowskaz.
A jeśli bym się dowiedział, dlaczego właśnie ON? Chyba, że było o Nim dużo i wcześniej. To tylko proszę o drogowskaz.
Z listów do rozgłośni harcerskiej: Droga Redakcjo! - za wcześnie dochodzę - co robić?? Odpowiedż: Wychodż później!(Razem - 1983)
Link do wiadomego sklepu posłałem na PW. A powody? Nawet przy swojej mikrej wiedzy w temacie CP wiedziałem, ze chcę czegoś z zamkniętą ramą - to raz. Remik to sprzęt znany, popularny i wielokrotnie, w różnych miejscach opisywany - to dwa. A z tego, konkretnego modelu miałem okazję zadymić i wiedziałem, że mi pasuje. Plus regulowana szczerbinka, która co prawda za wiele nie daje ale lepsze to niż nic
Na zawody CP nie planuję się wybierać a do radosnego, nie wymagającego nadmiaru kombinowania (i myślenia ) łupania na strzelnicy kalibrem .44 ten sprzęt nadaje się idealnie.
Na zawody CP nie planuję się wybierać a do radosnego, nie wymagającego nadmiaru kombinowania (i myślenia ) łupania na strzelnicy kalibrem .44 ten sprzęt nadaje się idealnie.
Steyr HP & TX HC