Witam wszystkich pasjonatów strzelectwa i cala ekipę wsststrzelec. Ma na imię Arek poznaliśmy się na Morasku na waszych zawodach w pobliżu mojego miejsca zamieszkania. Było dla mnie wielkim szokiem ze jest takie duże zainteresowanie strzelectwem terenowym. Pierwszy raz spotkałem się z HFT osobiście świetna sprawa i zabawa. Niesamowita atmosfera naprawdę świetni ludzi i do tego piękne karabinki ergonomiczne osady aż mi oko zbielało. Fajnie było chociaż przez chwile sobie potrzymać taki super profesjonalny sprzęt. Aż wróciły chęci do powrotu do tego sportu:-) Z chęcią dołączę do waszego stowarzyszenia. Uprawiam strzelectwo od 7 roku życia jest to moja ogromna pasja. Moja przygoda ze strzelectwem zaczęła się w 21 Bazie Lotnictwa Taktycznego w Świdwinie gdzie spędziłem 18 lat mojego życia mój tata był żołnierzem zawodowym i często zabierał mnie na strzelnice. Pierwszy strzał oddałem w wieku 7 lat był to karabin AK47 całość magazynka niestety posłałem w niebo

W późniejszych latach dzięki prezentacjom uzbrojenia NATO zakochałem się w strzelectwie wyborowym miałem możliwość strzelania z takich karabinów jak M24 , Barrett, SWD Dragunow i wielu innych pięknych karabinów.W 2001 roku pobiłem dwa rekordy wojskowe daleko dystansowe na odległości 1673m i 1856m. Teraz od 4 lat uprawiam samotnie rekreacyjnie strzelectwo terenowe można powiedzieć ze dopiero zaczynam przygodę z wiatrówkami i PCP. Cieszy mi ze istnieje takie stowarzyszenie jak wasze. Mam nadzieje ze wprowadzicie mnie w ten świat bo różnorodność sprzętu na rynku jest ogromna dokonałem parę zakupów karabinków testowo i powiem szczerze wtopiłem pieniądze, kolejna rzeczą to wielki podziw dla was ze jednak wykonujecie swoja pasje w myśl ograniczających przepisów i absurdalnych ustaw w Polskim prawie.
Ok na razie tyle pogadamy na spotkaniu stowarzyszenia:)
Pozdrawiam wszystkich
A o to moje dzieciny:)
Hatsan Ranger Dominator 200S Carbine
Gamo Whisper IGT
QB78
Crosman 1077

Ostatnio zmieniony 2014-10-07, 15:30 przez
Czarodziej, łącznie zmieniany 1 raz.