Nie chodzi o te zwierzątka u góry, ale o zieleń i w ogóle.
Jednak tutaj pojawia się problem natury technicznej. Jak ktoś się na tym zna to chętnie przyjmę taką pomoc.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Należy wybrać kolor główny a potem zobaczyć co dobierze koło kolorów. Taka sprytna pomoc grafików przy doborze palety kolorów. Czysta matematyka z elementami fizyki :) a możne odwrotnie ale działa.
Za dużo zabawek, za mało miejsca ale radocha jest :)
Zainstalowałem nowy styl o nazwie xandgreen. Na razie jest jeszcze bez przeróbek. Trzeba zwiększyć jego szerokość no i oczywiście zmienić nagłówek by pojawiło się nasze logo. Co sądzicie o tym stylu?
Jak dla mnie może być choć czegoś jakby brakowało. Albo jakiś dodatkowy element pomiędzy tekstem z lewej a obrazkiem z prawej albo ciut ciemniejsze tło albo jakiś gradient w tle żeby całość trochę głębi nabrała.
Moje umiejętności graficzne nie są zbyt wielkie więc nie mam pojęcia co dalej tam u góry zrobić. Jeżeli nowy styl się nie spodoba to ustawię z powrotem jako główny ten poprzedni.
Nowy styl ma jedną poważna wadę. Gdzieś zniknęło okienko "e-mail" gdy chce się zarejestrować nowa osoba. Tymczasowo zmieniłem na domyślny styl z powrotem subsilvera.