dziń dybry :)
dziń dybry :)
Witam wszystkich forumowiczów. Wstępnie przywitałem się dziś w wątku poświęconym najbliższym zawodom 19-20 lipca, w których spróbuję wystartować w strzelaniu do sylwetek.
Strzelam totalnie amatorsko, tylko z pistoletów. Mam 2 CO2 służące zabawie i Gamo Compacta, którym (też jak dotąd dla zabawy) próbuję trafiać czasami z odległości 10 m w tarczę, zawieszoną w moim garażu. Jak widać jestem kompletnym amatorem, ale od dłuższego czasu z zaciekawieniem czytam o konkurencji silhouette. Jak widzę bardzo rzadko sa organizowane zawody w tej konkurencji, więc wyczytawszy info o zawodach pod Poznaniem, nie potrafiłem sobie odmówić zapisania się i startu, pomimo że każdy wynik poza ostatnim miejscem będzie sukcesem :)
Jeśli w sposób mniej lub bardziej zorganizowany strzelacie sylwetki, chętnie częściej będę się pojawiał, nie tylko na forum...
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie tego ciekawego hobby.
Ceer
Strzelam totalnie amatorsko, tylko z pistoletów. Mam 2 CO2 służące zabawie i Gamo Compacta, którym (też jak dotąd dla zabawy) próbuję trafiać czasami z odległości 10 m w tarczę, zawieszoną w moim garażu. Jak widać jestem kompletnym amatorem, ale od dłuższego czasu z zaciekawieniem czytam o konkurencji silhouette. Jak widzę bardzo rzadko sa organizowane zawody w tej konkurencji, więc wyczytawszy info o zawodach pod Poznaniem, nie potrafiłem sobie odmówić zapisania się i startu, pomimo że każdy wynik poza ostatnim miejscem będzie sukcesem :)
Jeśli w sposób mniej lub bardziej zorganizowany strzelacie sylwetki, chętnie częściej będę się pojawiał, nie tylko na forum...
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na punkcie tego ciekawego hobby.
Ceer
Ostatnio zmieniony 2014-07-16, 00:10 przez Ceer, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej, sylwetki traktujemy na razie jako atrakcję dodatkową do HFT. Nie zmienia to faktu, że zainteresowanie ta dyscyplina jest i możliwe, ze będzie się powiększać. Sam mam LOVa21 i może własnie wystartuję w sylwetkach pistoletowych, a nie karabinowych na naszych najbliższych mistrzostwach.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
- Wiecho1967
Ale co ty opowiadasz. Właśnie dobrze, że z "szafy" wyszedłeś, skoro chcesz się uczyć to chyba od najlepszych. Poznasz Krzycha to przestaniesz się bać. Nie ma drugiego faceta, który tak skromnie przyjmowałby swój tytuł. Zresztą u Nas w zasadzie nie ma ludzi napawających się przesadnie swoimi sukcesami.
Falcon Prairie PF25C Classic + Leapers 6-24/56
Crossman Phantom Power.
Crossman Phantom Power.