Witam Snajperów
Mam pytanie odnośnie montażu bipod-a zakupionego w sklepie Jula. Chciałbym zamontować do AA 400. W jakie śruby powinienem się zaopatrzyć? Czy będzie możliwość zamontowania też pasa nośnego?
Dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam M.
Montaż bipod-a
Re: Montaż bipod-a
Bipod z Juli jest montowany do zwykłej śruby pod bączek (czyli do mocowania pasa).113Sabot113 pisze:Witam Snajperów
Mam pytanie odnośnie montażu bipod-a zakupionego w sklepie Jula. Chciałbym zamontować do AA 400. W jakie śruby powinienem się zaopatrzyć? Czy będzie możliwość zamontowania też pasa nośnego?
Dziękuje za odpowiedzi.
Pozdrawiam M.
Śruby do bączków wyglądają tak (dłuższa do kolby, krótsza w przednią część osady):
i, oczywiście musisz je wkręcić w osadę. Po dokupieniu bączków możesz mocować pas przy czym można go zakładać zarówno z założonym bipodem (ma oczko do bączka) jak i oczywiście bez.
Steyr HP & TX HC
Potrzebna śruba
Witam
Odgrzewam kotleta...Potrzebna jest mi śruba do bipoda....taka jaką wskazał Mazgier, ale z gwintem na nakrętkę....Ma ktoś? Lub gdzie w Pyrlandii można nabyć drogą kupna??
Odgrzewam kotleta...Potrzebna jest mi śruba do bipoda....taka jaką wskazał Mazgier, ale z gwintem na nakrętkę....Ma ktoś? Lub gdzie w Pyrlandii można nabyć drogą kupna??
pozdr
darekw84
Dariusz
darekw84
Dariusz
- Lord Rzeźnik