no właśnie o to chodzi, LL M7 kosztuje coś koło 60$ jeśli dobrze patrzyłem. Mam lepsze pomysły i potrzeby aby wydać te pieniądzemazgier pisze: Tyle, że mój zoom za coś koło 50PLN na Allegro daje radę już dwa lata.
Latarki - wydzielone z Dąbrówki
- Lord Rzeźnik
Dopóki nie zacząłem się bawić w strzelanie z wiatrówki nie trafiła mi się sytuacja w której potrzebowałbym oświetlać coś na dystansie większym niż, powiedzmy 20m. A żyję już lat parę. Na rower, na spacer czy w podróż mój "szajs" w zupełności wystarcza. Choć, może nie jest "superpro" i nie ma temperatury światła odpowiedniej do oświetlania piwnicy ani składu chemicznego soczewki właściwego dla przeszukiwania bagażnika samochodu po ciemku.
Oczywiście mógłbym sobie zafundować latarkę potrafiącą prześwietlić na wylot murowaną stodołę z odległości kilometra. Podczas deszczu i gradobicia. Tylko po co?
Kolekcja latarek? Tak to akurat jest powód. Tyle, że ja akurat wolę kolekcjonować co innego.
A co do "fajności" to właśnie kupiłem sobie kolejną, bardzo fajną przystawkę do robota kuchennego za równowartość ca. 2,5 "fajnych" latarek. Tak, że ten tego...
Oczywiście mógłbym sobie zafundować latarkę potrafiącą prześwietlić na wylot murowaną stodołę z odległości kilometra. Podczas deszczu i gradobicia. Tylko po co?
Kolekcja latarek? Tak to akurat jest powód. Tyle, że ja akurat wolę kolekcjonować co innego.
A co do "fajności" to właśnie kupiłem sobie kolejną, bardzo fajną przystawkę do robota kuchennego za równowartość ca. 2,5 "fajnych" latarek. Tak, że ten tego...
Ostatnio zmieniony 2016-04-06, 23:09 przez mazgier, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr HP & TX HC
- Lord Rzeźnik