dymienie na Lizawce
Cześć
Jest to mój pierwszy post na tym forum, bo dopiero je znalazłem :P
nabyłem niedawno Colta Walkera i chce go rozdziwiczyć. Nie moge się do Pan Jerzego dodzwonić, kiedyś z nim rozmawiałem, ale zapomniałem w jakich godzinach strzelnica jest czynna w soboty... I czy orientujecie się czy 7 lipca odbędzie się coś co uniemożliwi strzelanie?
Czy ze sobą trzeba wziać tarcze i jakiś zszywacz?
Czy można przyjechać z żoną/kolegą/teściem itd? w sensie na broń bezpozwoleniową wystarczy mieć 18 lat i każdy może strzelać?
Czy ewentualnie można wypozyczyć tam ochronniki słuchu i wzroku czy wszystko swoje przywiezć?
Pytania początkującego ale nie byłem nigdy na Lizawce..
Czy w Poznaniu można gdzieś jeszcze postrzelać z CP?
pozdrawiam!
Jest to mój pierwszy post na tym forum, bo dopiero je znalazłem :P
nabyłem niedawno Colta Walkera i chce go rozdziwiczyć. Nie moge się do Pan Jerzego dodzwonić, kiedyś z nim rozmawiałem, ale zapomniałem w jakich godzinach strzelnica jest czynna w soboty... I czy orientujecie się czy 7 lipca odbędzie się coś co uniemożliwi strzelanie?
Czy ze sobą trzeba wziać tarcze i jakiś zszywacz?
Czy można przyjechać z żoną/kolegą/teściem itd? w sensie na broń bezpozwoleniową wystarczy mieć 18 lat i każdy może strzelać?
Czy ewentualnie można wypozyczyć tam ochronniki słuchu i wzroku czy wszystko swoje przywiezć?
Pytania początkującego ale nie byłem nigdy na Lizawce..
Czy w Poznaniu można gdzieś jeszcze postrzelać z CP?
pozdrawiam!
Gratulacje zakupu. Jaki producent, jaki rok?Laskowik pisze:nabyłem niedawno Colta Walkera
Ja dzwonię zawsze na nr 667-940-457.Laskowik pisze:Nie moge się do Pan Jerzego dodzwonić, kiedyś z nim rozmawiałem, ale zapomniałem w jakich godzinach strzelnica jest czynna w soboty... I czy orientujecie się czy 7 lipca odbędzie się coś co uniemożliwi strzelanie?
Soboty są często bardzo oblegane i może być problem z dostępnością. Jak trafi ci się jeszcze jakaś impreza to już w ogóle...
Na samym stanowisku jest ekran do ustawienia.Laskowik pisze:Czy ze sobą trzeba wziać tarcze i jakiś zszywacz?
Tyle ile razy tam bylem (bardzo niewiele) to zawsze miałem wszystko ze sobą.
Tak, nie sprawdzają żadnych kwitów (mi nie sprawdzali). Osoby strzelające umieszczają opłatę 30 zł.Laskowik pisze:Czy można przyjechać z żoną/kolegą/teściem itd? w sensie na broń bezpozwoleniową wystarczy mieć 18 lat i każdy może strzelać?
Z tego co wiem wszystko trzeba przywieźć ze sobą.Laskowik pisze:Czy ewentualnie można wypożyczyć tam ochronniki słuchu i wzroku czy wszystko swoje przywieźć?
Na jednorazową akcję polecam zatyczki piankowe.
Z tym może być problem bo ogólnodostępnych strzelnic otwartych w samym Poznaniu nie ma.Laskowik pisze:Czy w Poznaniu można gdzieś jeszcze postrzelać z CP?
Nie wiem jak z CP w Magnumie i Dworze Grunwaldzkim. To są obiekty kryte, przez co CP może nie być tolerowana z uwagi na produkcję dużej ilości dymu przy strzale.
Są jeszcze w szeroko rozumianej okolicy strzelnice w Dąbrówce Leśnej i Podstolicach.
Jednak w pierwszej z nich dawno nie byłem, a w drugiej nie wiem jak po ostatnich zajściach.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
- Marcin Lamcha