Cześć
- 113Sabot113
Cześć
Witam wszystkich snajperów.
Forum śledzę już od jakiegoś czasu. Postanowiłem, że zaloguję się kiedy w pełni dojrzeję moja myśl zakupienia nowej wiatrówki. Już wkrótce powinienem stać się posiadaczem PcP AA 400 Classic. Obecnie w szafie z karabinów mam klasykę Slavie 634. Mam nadzieję, że oprócz chęci, znajdę też czas na wspólne weekendowe regularne treningi z Wami w celu poprawy moich nikłych umiejętności.
Interesuję się historią II Wojny Światowej, wędkarstwem spinningowym, tematyką postapokaliptyczną oraz z racji zawodu, szeroko pojętym treningiem siłowym(głównie kalisteniką) i kardio.
PS: Pierwszą wiatrówkę dostałem od żony.
Forum śledzę już od jakiegoś czasu. Postanowiłem, że zaloguję się kiedy w pełni dojrzeję moja myśl zakupienia nowej wiatrówki. Już wkrótce powinienem stać się posiadaczem PcP AA 400 Classic. Obecnie w szafie z karabinów mam klasykę Slavie 634. Mam nadzieję, że oprócz chęci, znajdę też czas na wspólne weekendowe regularne treningi z Wami w celu poprawy moich nikłych umiejętności.
Interesuję się historią II Wojny Światowej, wędkarstwem spinningowym, tematyką postapokaliptyczną oraz z racji zawodu, szeroko pojętym treningiem siłowym(głównie kalisteniką) i kardio.
PS: Pierwszą wiatrówkę dostałem od żony.
Re: Cześć
Namiętnie spinningowałem na Warcie w końcówce lat 70-tych i na początku 80-tych (nawet z sukcesami). Do czasu, gdy nie stwierdziłem organoleptycznie jak rzeka jest zatruwana zwłaszcza zimą pod przybrzeżnym lodem....113Sabot113 pisze: Interesuję się .... wędkarstwem spinningowym...
Od wtedy przeszło mi wędkowanie, choć podobno od jakiegoś czasu jest lepiej z ekologią (udając drzemkę podsłuchiwałem w pociągu rozmowę pewnego młodego człowieka piszącego pracę magisterską o Warcie na ten temat) - ale już nie sprawdzałem.
Życzę sukcesów w "pykaniu".
A.
Może będzie w to trudno uwierzyć, ale jak miałem kilka lat, to kompałem się w górnej Warcie. Nie pamiętam gdzie to było, ale było i skoro piszę to żyje.kombatant pisze:Namiętnie spinningowałem na Warcie w końcówce lat 70-tych i na początku 80-tych (nawet z sukcesami). Do czasu, gdy nie stwierdziłem organoleptycznie jak rzeka jest zatruwana zwłaszcza zimą pod przybrzeżnym lodem....113Sabot113 pisze: Interesuję się .... wędkarstwem spinningowym...
Od wtedy przeszło mi wędkowanie, choć podobno od jakiegoś czasu jest lepiej z ekologią (udając drzemkę podsłuchiwałem w pociągu rozmowę pewnego młodego człowieka piszącego pracę magisterską o Warcie na ten temat) - ale już nie sprawdzałem.
Życzę sukcesów w "pykaniu".
A.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
I wierzę na słowomahonxx pisze:... Może będzie w to trudno uwierzyć, ale jak miałem kilka lat, to kompałem się w górnej Warcie. Nie pamiętam gdzie to było, ale było i skoro piszę to żyje.
Wówczas kto z wędkarzy miał motocykiel (zwykle WSK) albo inny pojazd, to jeździł w górę rzek i Warty i Prosny. Natomiast w moim Kaliszu w Prośnie można było wywoływać filmy z aparatu (o ile ktoś jeszcze pamięta jak się kiedyś robiło zdjęcia ).
A wracając do tematu: jeszcze raz miłego pykanka życzę
A.
- Wiecho1967
- peacemaker