Lunety FFP
-
.
Sprawdzilem KZ 40 zlapiesz.Wedle ich obliczen express ma mniejszy opad na 70 metrach jak exact, a tak nie jest przynajmniej u mnie
STEYR 110FT VORTEX VIPER PST
-
Znalazłem coś coś FTciarzom się może przydać http://www.schmidtundbender.de/en/produ ... et-ii.html
- Lord Rzeźnik
Ma ale nie używa - S&B to badziew. Pracuje z March 8-80x56Wersję II ma Leszek Willi Do i wiemy jak ją wykorzystał.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
O ile oczy mnie nie myliły na dogrywce, to jednak S&B siedziała na jego karabinku.pawelw pisze:Ma ale nie używa - S&B to badziew. Pracuje z March 8-80x56Wersję II ma Leszek Willi Do i wiemy jak ją wykorzystał.
Z celownikiem jak z całą resztą - musi pasować strzelcowi. Jednym pasuje dana siatka, innym nie. Do 30tki polecali Vortexa Crossfire II - wziąłem do ręki, przystawiłem do oka - porażka. Nikko lepsze Co z tego, że Vortex ma ładny obraz... okular zbiera wszystkie odbicia jak lustro. To S&B znalazłem w książce "Celność Broni Strzeleckiej" Jerzy A. Ejsmont, wyd. WKŁ. Lektura dotyczy oczywiście broni palnej (myśliwskiej, sportowej i bojowej) ale jest tu trochę pożytecznych informacji.