Daystate
Daystate
Ależ się dzieje w świecie Daystate'ów Zakup Wolfa przez WuDe wogóle mnie nie dziwi.On poprostu jest fanem Dejsów i tyle.Bardziej może zdziwić chęć sprzedaży Przemowego Huntsmana.Jednak wszystkich wymienionych totalnie przebił Hugo,który raptem jeszcze 2 tygodnie temu po Mikołajkowych zawodach mówił mniej więcej tak:cyt."zakup Daystate za taką kasę jest bez sensu,bo ta elektronika,trzeba jeszcze dokupić palmrest,regulowaną stopkę,wysoką regulowaną bakę,a wogóle to kartusz jest nie wykręcany itd,itp."Jeszcze wcześniej Hugo twierdził,że sportowa osada,jaką ma w Waltherze jest o wiele lepsza,i już nigdy nie wróci do myśliwskiej osady,jaką nota bene posiada MK4c:-)
Gdyby ktoś mi powiedział jeszcze parę dni temu,że zatwardziały fan niemieckiej technologi Hugo,stoczy na beżowym walkę z Krzyśkiem(Spidi100) o Angielskiego Daystate,to temu komuś kazał bym zmienić dilera !
Swoją drogą,Spidi to też fan raczej niemieckiej technologiic .Do tej pory posiadał m.in.HW100,Steyr,obecnie(chyba jeszcze)Walther? Cóż to się dzieje? Kolega Włamywacz jak to zobaczy,to chyba rzuci na Spidiego i Hugo jakąś klątwę!!
Hugo proszę zatem powiedz nam,co skłoniło Cię do tego,co by nie mówić,chyba trochę desperackiego kroku?! Wobec tylu zresztą według Ciebie "argumentów na nie",proszę podaj chociaż ten jeden,który przekonał Cię do zakupu,bo ja(i pewnie nie tylko ja)jakoś nie kupuję tego "na próbę"
Gdyby ktoś mi powiedział jeszcze parę dni temu,że zatwardziały fan niemieckiej technologi Hugo,stoczy na beżowym walkę z Krzyśkiem(Spidi100) o Angielskiego Daystate,to temu komuś kazał bym zmienić dilera !
Swoją drogą,Spidi to też fan raczej niemieckiej technologiic .Do tej pory posiadał m.in.HW100,Steyr,obecnie(chyba jeszcze)Walther? Cóż to się dzieje? Kolega Włamywacz jak to zobaczy,to chyba rzuci na Spidiego i Hugo jakąś klątwę!!
Hugo proszę zatem powiedz nam,co skłoniło Cię do tego,co by nie mówić,chyba trochę desperackiego kroku?! Wobec tylu zresztą według Ciebie "argumentów na nie",proszę podaj chociaż ten jeden,który przekonał Cię do zakupu,bo ja(i pewnie nie tylko ja)jakoś nie kupuję tego "na próbę"
Daystate przyszedł, no i na samym początku napotkałem problem z czymś tak podstawowym dla PCP jak napełnienie kartusza
Mam więc pytanie do członków naszej małej rodzinki Daystate
dostałem taką końcówkę do napełniania:
tylko że ona nie pasuje do przetoczki, którą pożyczyłem od Mahonia. Przetoczka ma końcówkę z gwintem wewnętrznym no i końcówka Daystate też.
O co kuźwa kaman ?? Mam ścigać o coś gościa ?
tylko że ona nie pasuje do przetoczki, którą pożyczyłem od Mahonia. Przetoczka ma końcówkę z gwintem wewnętrznym no i końcówka Daystate też.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Mam do tego ten dynks mogę ci pożyczyć zanim sobie zorganizujeszhugo pisze:Daystate przyszedł, no i na samym początku napotkałem problem z czymś tak podstawowym dla PCP jak napełnienie kartusza
Obrazek
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
dzięki. Sprzedawca ma mi dosłać ten brakujący nypel.
A inna sprawa: okazuje się że magazynek nie wchodzi gdy jest postawiony średni montaż SM i Burris. Pod tubusem by się mieścił, ale przeszkadza zgrubienie wieżyczek. Przejście na montaż wysoki dla samego magazynka to raczej nie warto, może z inną lunetą będzie pasować ?
A inna sprawa: okazuje się że magazynek nie wchodzi gdy jest postawiony średni montaż SM i Burris. Pod tubusem by się mieścił, ale przeszkadza zgrubienie wieżyczek. Przejście na montaż wysoki dla samego magazynka to raczej nie warto, może z inną lunetą będzie pasować ?
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45