Nowa zabawka WuDe Nowy Daystate
Nowa zabawka WuDe Nowy Daystate
Jako najczęstszy zmieniacz sprzętu chciałem tytuł utrzymać i musiałem coś zrobić w końcu oddech konkurenci czuć na plecach.
Miałem parę wiatrówek w swojej króciutkiej karierze i każda mnie czegoś nauczyła tych pierwszych nie wspominam bo nie ma za bardzo czego ale one też dały mi pogląd co jest ważne w doborze sprzętu z tych lepszych to dwie ostanie były naprawdę extra
BSA LONESTAR,Daystate X2 to już klasa w sobie
Jednak jeszcze nie to czegoś brakowało zacząłem szukać alternatywy ponieważ Daystate bardzo mi odpowiadało trzymałem się marki prawie kupiłem Daystate MK3 FT piękny karabinek długo namawiałem właściciela na sprzedaż w końcu się zdecydował a ja zbierałem kasę,kiedy uzbierałem zadzwoniłem że mam już sumę to oznajmił mi że właśnie wysłał wiatrówkę Tak się nie robi ale widać tak miało być
Pisałem do ludzi pytałem czytałem itd. nawet z Anglii chciałem ściągać miałem nagrane MK3 MK4 Merlina tylko który i wtedy światełko w tunelu zakochałem się od pierwszego wejrzenia byłem przegrany a dziś wieczorem szczęśliwy
Przedstawiam Powietrznego Wilka
Daystate Air Wolf MK3 4,5mm
Miałem parę wiatrówek w swojej króciutkiej karierze i każda mnie czegoś nauczyła tych pierwszych nie wspominam bo nie ma za bardzo czego ale one też dały mi pogląd co jest ważne w doborze sprzętu z tych lepszych to dwie ostanie były naprawdę extra
BSA LONESTAR,Daystate X2 to już klasa w sobie
Jednak jeszcze nie to czegoś brakowało zacząłem szukać alternatywy ponieważ Daystate bardzo mi odpowiadało trzymałem się marki prawie kupiłem Daystate MK3 FT piękny karabinek długo namawiałem właściciela na sprzedaż w końcu się zdecydował a ja zbierałem kasę,kiedy uzbierałem zadzwoniłem że mam już sumę to oznajmił mi że właśnie wysłał wiatrówkę Tak się nie robi ale widać tak miało być
Pisałem do ludzi pytałem czytałem itd. nawet z Anglii chciałem ściągać miałem nagrane MK3 MK4 Merlina tylko który i wtedy światełko w tunelu zakochałem się od pierwszego wejrzenia byłem przegrany a dziś wieczorem szczęśliwy
Przedstawiam Powietrznego Wilka
Daystate Air Wolf MK3 4,5mm
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Już, już. Nie wytrzymał, musiał. [/b]
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 07:28 przez dugi2004, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
-
Witam poranną porą. Ależ Tomek to trzeba powiedzieć: teraz drżyjcie chłopaki. Gratulujemy! Bądź szczęśliwy, bo po uśmiechu widać zadowolenie, gratulacje.
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 07:31 przez Marylka i Heniu, łącznie zmieniany 1 raz.
No i własnie o taki uśmiech chodzi w naszym sporcie. Teraz nie wymigasz się od podium! Sprzęcior pierwsza klasa, gratulacje!
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Grossus, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Piękny! Gratuluję, chyba będę musiał zostać przy sprężynie, bo w PCP same amelinium, HW100, AirWolfy!
P.S. Poprawiłem sobie przecinek na czerwono, żeby oszczędzić pracy adminowi.
---edit---
Jednak już o kropce na końcu zdania zapomniałeś.
P.S. Poprawiłem sobie przecinek na czerwono, żeby oszczędzić pracy adminowi.
---edit---
Jednak już o kropce na końcu zdania zapomniałeś.
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 10:44 przez Przemo, łącznie zmieniany 3 razy.
WSST
- cantchoose
Wude, teraz nie ma wymówek, że zera to po to, aby nam było milej. :D
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 13:55 przez cantchoose, łącznie zmieniany 1 raz.
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
Gratulacje Tomek :) AirWolf zacna maszyna... Dla tych co ogladali: http://www.youtube.com/watch?v=EFLFH8GW4gs Jak ona bedzie tak wymiatac to...
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 20:35 przez Tomx, łącznie zmieniany 1 raz.
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Znając WuDe, to będzie tak: http://youtu.be/d84r8gMGxFQ?t=1m33sTomx pisze:Gratulacje Tomek :) AirWolf zacna maszyna... Dla tych co ogladali: http://www.youtube.com/watch?v=EFLFH8GW4gs Jak ona bedzie tak wymiatac to...
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Gratuluje, wygląda dość zjawiskowo.
Osada lepiej skrojona niż w X2? A jak z baką przy obecnym montażu lunety?
Tylko ten zbiornik (jak dla mnie) nieco trąca myszką Wygląda jak ten z karabinków na śmingus-dyngus
Ale liczy się mechanika i oby okazał się lepszy niż X2 !pzdr.
Osada lepiej skrojona niż w X2? A jak z baką przy obecnym montażu lunety?
Tylko ten zbiornik (jak dla mnie) nieco trąca myszką Wygląda jak ten z karabinków na śmingus-dyngus
Ale liczy się mechanika i oby okazał się lepszy niż X2 !pzdr.
Ostatnio zmieniony 2013-12-02, 21:40 przez ArturR, łącznie zmieniany 1 raz.
HeniuD pisze:Gratulujemy! Bądź szczęśliwy, bo po uśmiechu widać zadowolenie, gratulacje
Nie schodzi banan od wczoraj.Grossus pisze:No i własnie o taki uśmiech chodzi w naszym sporcie.
Przemo ty wiesz,dam ci foryPrzemo pisze:Piękny! Gratuluję, chyba będę musiał zostać przy sprężynie, bo w PCP same amelinium, HW100, AirWolfy!
Wiesz strzelec pozostał ten samcantchoose pisze:Wude, teraz nie ma wymówek, że zera to po to, aby nam było milej.
W sumie jak by tak spojrzećProArt pisze:Wygląda jak ten z karabinków na śmingus-dyngus
Tak teraz dopiero będzieTomx pisze:Wude ...Nuda
Dziękuje wszystkim za miłe słowa w końcu potrzebuje akceptacji swoich błędnych decyzji
Idę postrzelać
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski