Życzenia
-
witajcie powie ktoś mi ,że nie ten dział ale proszę moderatorów o wybaczenie dziś nasz fotograf nadworny ma swoje święto MARCINIE wszystkiego co się szczęściem zowie (oby nóżka nie bolała)::; życzymy tobie tego co nikt tobie nie życzy a chciałbyś aby ci się spełniło WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla fotografa od braci po lufie wraz z małżonką
Marcin - dużo dobrego zdrówka przedewszystkim,cobyś i na emeryturze opróżniał paczke ołowiu na spotkanie
Kolejne życzenia dla naszego dzisiejszego drugiego solenizanta!To ten który w "stojaku" wygląda jakby strzelał z wieży obserwacyjnej albo ambony !
To oczywiście Długi vel Duugi
Wszystkiego Najlepszego Jacek ! 

Kolejne życzenia dla naszego dzisiejszego drugiego solenizanta!To ten który w "stojaku" wygląda jakby strzelał z wieży obserwacyjnej albo ambony !

Życzenia
Forum nam się rozrasta i coraz więcej osób nas odwiedza. Znamy się nie tylko zza klawiatury, ale czasami tylko w sposób składamy życzenia. Aby nie umknęły życzenia w gąszczu innych postów w różnych tematach, proszę, aby wszelkie życzenia imieninowe, urodzinowe czy jubileuszowe składane były na łamach tego, specjalnego tematu.

Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-
ProArt pisze: Kolejne życzenia dla naszego dzisiejszego drugiego solenizanta!To ten który w "stojaku" wygląda jakby strzelał z wieży obserwacyjnej albo ambony !To oczywiście Długi vel Duugi
Wszystkiego Najlepszego Jacek !
hehe ty się dorobisz u mnie kliedyś

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
-