liga kobiet:D
- cantchoose
liga kobiet:D
Czytałam, że do utworzenia osobnej kobiecej ligi potrzebne jest minimum 5 zawodniczek danej kategorii. I tu moje pytanie- na forum poza mną jest tylko jedna przedstawicielka płci pięknej, czy może Panowie zagonią swoje kobiety do strzelania? Przecież znakomita większość z Panów znalazło swoje drugie połówki, może warto zarazić je pasją i razem biegać po czarnuchowych polach? Trochę się krępuję sama z wielką gromadą facetów... ;)
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
- Schrotflinte
a co jest złego w byciu babochłopem?:D myślisz jak facet więc rozumiesz facetów, ale zawsze możesz rzucić fochem i się nie odzywać tydzień. no i są dwa inne powody do zadowolenia^^Schrotflinte pisze:babochłop
to na wiosnę trzeba się dobrze zakręcić i rozkręcić :) znam mnóstwo dziewczyn, które chciałyby strzelać ale nie wiedzą jak gdzie i co i nie znają się na karabinkach na tyle żeby własne kupować..
Maleństwo moje: LG 110 hp
NAPRAWDE ??!! To dawaj te dziewczyny do nas na warsztat! już my je tu zakręcimy,rozkręcimy,i wszystko co tylko będą chciały itdKolejna pisze:a co jest złego w byciu babochłopem?:D myślisz jak facet więc rozumiesz facetów, ale zawsze możesz rzucić fochem i się nie odzywać tydzień. no i są dwa inne powody do zadowolenia^^Schrotflinte pisze:babochłop
to na wiosnę trzeba się dobrze zakręcić i rozkręcić :) znam mnóstwo dziewczyn, które chciałyby strzelać ale nie wiedzą jak gdzie i co i nie znają się na karabinkach na tyle żeby własne kupować..

- Wiecho1967
Moja Asia będzie ze mną towarzysko nie jako zawodniczkamarassobi pisze:Zapisane na Najbliższą niedzielę: Ania, Violetta, Paulina, Marylka, Karin, Asia, Nataszka i Gosia. Razem 8 ! To większa liczba niż całe LGST :/ Nie widzę zatem przeszkód by kwalifikację dla kobiet zrobić.

W zapisach mieliśmy podać również osoby towarzyszące.

"ONLY THE DEAD HAVE BEEN THE END OF WAR"
Nie sądziłem, że zapisanie się będzie tak trudne. Każdy zawodnik, który będzie strzelał ma wpisać się jako kolejne miejsce na liście. Tylko osoby towarzyszące są za plusem.
Przykład:
1. A+B
A - zawodnik
B - osoba towarzysząca/piknikowiec
Przykład:
1. A+B
A - zawodnik
B - osoba towarzysząca/piknikowiec
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.