Zawody 9/10 - 13.10.2013

Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Zawody 9/10 - 13.10.2013

Post autor: Grossus »

Najliczniejsze, ósme zawody za nami. Emocji było co nie mira. Czas na przygotowania do przedostatnich zmagań. O ile w HFT1 zwycięzca już jest raczej znany, o tyle walka o 2 miejsce ciągle trwa. W HFT2 natomiast jeszcze wszystko może się zdarzyć.

Propozycja jest taka, by zawody zrobić na Czarnucha, ale jak ma być wietrznie i zimno, to może jednak fort?

Ps. Niestety na 9 zawodach mnie nie będzie. Za to porządnie przygotuje się na wielki finał. ;-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

Post autor: mahonxx »

Gdzie zawody?
My, tzn ja i Maryla mamy problem z bigosem i stanowczo domagamy się takiej informacji!
Jak na forcie to potrzebny jest szybkowar DUŻY, albo jakiegoś/kąś Hermesa/Hermes co to w trakcie dowiezie cieplutki, pachnący lasem bigosik :-)
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

mahonxx pisze:My, tzn ja i Maryla (...)
Panie Heniu! Co Pan na to??? :mrgreen:

A na poważnie, Prezesa chyba nie będzie a ktoś musi zdecydować ...
Gdzie zawody?
Jeśli będą na Forcie, bigos można zostawić u mnie a w odpowiednim czasie donieść/ dowieźć ciepły.
Ostatnio zmieniony 2013-09-29, 08:25 przez esmar, łącznie zmieniany 1 raz.
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

Byłbym za tym,by najbliższe(przedostatnie) zawody zorganizować właśnie na Forcie,a ostatnie na zakończenie sezonu na Czarnucha.Logika podpowiada,że na najbliższych zawodach są mniejsze szanse na deszcz niż na ostatnich,więc wtedy może być na Forcie bez zadaszonego biura zawodów itd. a na ostatnich na Czarnuchu już postawiło by się namiot,można nawet dwa i nawet jak przelotnie popada,to jakoś się uchowamy.
Proszę o konkretne wypowiedzi pozostałych kolegów/koleżanek z WSST,
ale także naszych stałych już gości z LGST,którzy ostatnio coś wspominali,że chyba raczej w tym roku już do nas nie dotrą,ale mam nadzieję,że jednak zrobią miłą niespodziankę.
Zapraszam do dyskusji i pozdrowienia dla Wszystkich !
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

popieram to co napisał Artur tzn. następne na Forcie, a ostatnie na Czarnucha.
Prezesa nie będzie co nie znaczy że może i powinien zdecydować.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

Prezes cały czas uważnie słucha wypowiedzi koleżanek i kolegów. ;-)
Gdziekolwiek zrobicie najbliższe zawody, to i tak już żałuję, że nie będę na nich.

Liczę jedynie na dobrą pogodę 10 listopada, na ostatnie zawody, bo to fajny dzień będzie. Dyplomy, medale, nagrody. :mrgreen: I co najważniejsze uścisk dłoni prezesa. :-P
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

ok P Marku tak zrobimy chyba ,że Arek załatwi termos wojskowy w tygodniu sie dowiemy dobry pomysł ;-)
Marylka i Heniu

ok P Marku tak zrobimy chyba ,że Arek załatwi termos wojskowy w tygodniu sie dowiemy dobJeśli będą na Forcie, bigos można zostawić u mnie a w odpowiednim czasie donieść/ dowieźć ciepły.ry pomysł ;-)
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

nawiązując do dzisiejszej rozmowy o przepisach odnoście wysokości palmrestu: zmierzyłem i zupełnie przypadkiem jest dokładnie 15cm. :-D
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

sprawdzimy, chyba że nie będziesz strzelał z walther'a?
Awatar użytkownika
peacemaker

termosik

Post autor: peacemaker »

Udało mi się wykombinować termos, zdaje się, że się nada, jest solidny i ma pojemność 20 l.
Mam go już u siebie.
AA ProSport + DOC
Colt Navy Sq. .44
Marylka i Heniu

termos

witam świetnie Arek zabież go w sobotę to go odbieżemy pożyczamy do 13pażdziernika czyli do zawodów dzięki
Awatar użytkownika
mahonxx
Moderator

No i super, można gotować ;-) , niedźwiedzia jest dobra, ale bigosik jeszcze lepszy :idea:
Awatar użytkownika
peacemaker

Re: termos

Post autor: peacemaker »

HeniuD pisze:witam świetnie Arek zabież go w sobotę to go odbieżemy pożyczamy do 13pażdziernika czyli do zawodów dzięki
W sobotę niestety nie dam rady, gdyż cały dzień w pracy, ale za to w niedzielę jak najbardziej i 14-go po zawodach muszę go oddać. Pozdrawiam.
AA ProSport + DOC
Colt Navy Sq. .44
Marylka i Heniu

Tomek kubki smakowe w ruch bo (13zawody) już tuż tuż ale mi się rymło aż się sama dziwię :lol:
ODPOWIEDZ