Cześć 😎
Cześć 😎
Cześć,jestem z okolic Lwówka chce kupić wiatrówkę PCP i trenować w jakiejś zgranej ekipie. Karabinek jaki mam na oku to Kral Puncher Jumbo Dazzle jeśli ktoś mógłby wyrazić opinię byłbym wdzięczny. Jak dołączyć do waszego klubu oraz czy są związane z tym jakieś opłaty? Jak często i gdzie się spotykacie? Dzięki za odpowiedzi i do zobaczenia czym prędzej
Re: Cześć 😎
Cześć i chyba dobrze trafiłeś
Jeśli miałoby się skończyć tym, że zaczniesz się bawić w to co bawimy się my (HFT/FT) to niekoniecznie dobry wybór. Jeśli po prostu chciałbyś sobie rekreacyjnie pykać (co w niczym się nie kłóci w kwestii wspólnego z nami strzelania) to... też da się chyba znaleźć sprzęty ciekawsze. Moja (i chyba nie tylko moja) rada: wstrzymaj się na razie z zakupem, wpadnij w weekend do Poznania (zobacz na forum, pod: "Spotkania weekendowe" jak się umawiamy - wejście na nasza miejscówkę wymaga obecności kogoś z ekipy WSST) pomacasz sprzęty na miejscu, pogadasz z ludźmi, którzy o wiatrówkach to i owo wiedzą, dowiesz się rzeczy ciekawych
Patrz: powyżej
Steyr HP & TX HC
A to szkoda że jednak ten Jumbo Dazzle się nie nadaje, bo strasznie mi się podoba
I stąd właśnie sugestia, żebyś przed zakupem spotkał się z kimś, kto ma już niejakie doświadczenie (w tym także w nieudanych zakupach ) i bezkosztowo pozyskał nieco wiedzy Uwierz, że większość z nas przechodziła ciągoty zakupowe związane z WYGLĄDEM sprzętu. Z doświadczeniem przychodzi też wiedza, że wygląd to miły, ale tylko dodatek do... nieco ważniejszych aspektów
Steyr HP & TX HC
Część wpadnij w weekend na spotkanie dowiesz się wielu ciekawych rzeczy.
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Cześć, zapraszamy serdecznie...a co do wyboru wiatrówki to NAPRAWDĘ posłuchaj moich kolegów bo znają się na tym