Optisan CP 3-12x32

lysy
Członek zarządu

Optisan CP 3-12x32

Post autor: lysy »

Sprzedam nową lunetę Optisan CP 3-12x32 , jest to nową luneta taka z jakiej strzela Brandon czy T83, kupiłem w dobrej cenie bo brałem kilka innych rzeczy w tamtym tygodniu w olsztynie za 1490 zł, bo jak zwykle korciło mnie żeby coś zmienić. Mogę ją w tym tygodniu oddać do sklepu ale może ktoś zamierzał ją kupić i miałby ja za lepszą kaskę a sprzęt nowy, kompletny i z paragonem.
Po tym weekendzie w Kuklówce który był bardzo fajny i po kilku rozmowach z kolegami którzy skutecznie wybili mi z głowy wszelkie zmiany postanowiłem, że nic nie ruszam w swoim karabinku.
Więc jakby ktoś potrzebował to jest do wzięcia do końca tygodnia a w poniedziałek wraca do sklepu.
Lunetka ma bardzo fajny obraz i bardzo fajnie pokazuje nieostrości, jest lekka, ma fajny krzyż i super pokrętła.
Ten sam celownik co w tym linku.
https://www.olx.pl/d/oferta/luneta-celo ... bserved_ad
silart
Technik

Re: Optisan CP 3-12x32

Post autor: silart »

cholerka, kusiła mnie ostatnio ale mam już leżącego Vortexa 4-16x44 FFP w szafie - nie chcesz się zamienić? :D
Patrzyłem przez nią na ostatnich zawodach - bardzo fajna jest

Edit: jednak patrzyłem przez stałkę 10x32P ale to zapewne bardzo podobne
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.

Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
lysy
Członek zarządu

Re: Optisan CP 3-12x32

Post autor: lysy »

Obrazy są identyczne bo porównywaliśmy z krzyśkiem bo jemu wziąłem stałkę a sobie 3-12 bo ja wolę większe powiększenia. Jedyne co mi brakuje w moim vortexie pst to właśnie powiększenia 12 do sylwetek bo się łatwiej strzela.
Zamienić się koniecznie bym nie chciał bo chcę wysprzedać się ze wszystkiego co mam nie potrzebne.
Myśl - jak to mówią od przybytku głowa nie boli.
A vortexa wystaw na sprzedanie i to jak najszybciej.
ODPOWIEDZ