Zapadła decyzja zmniejszenia ilości zalegaczy, coraz rzadziej używanych.
Praktycznie będę chciał zamienić na środki płatnicze cały komplet sprzętu mojej Eli, czyli s400 i wszelkie niezbędniki.
Karabinek ma parę lat oraz trochę śladów użytkowania, ale jest w pełni sprawny technicznie. Kiedyś był dość często używany na zawodach, ale ostatnio tylko "od wielkiego dzwonu". Ale do "adremu" i propozycji cenowych:
- karabinek bez regulatora i innych przeróbek w osadzie bukowej prawej, z fabryczną końcówką lufy - 1.400,-
- przetoczka do ładowania z łyżką i z manometrem - 130,- (po sprzedaży karabinka albo z nim)
- butla 6 l 300/450 z gumowym kaloszem (bez legalu, ale pytałem w Przeźmierowie - robią za 35pln netto i podjadę tam ze wszystkimi butlami jak się skończy powietrze) - 350,- w stanie jak jest, 400,- po legalizacji.
Nie jestem na bieżąco w cenach sprzętu, więc jeśli ktoś stwierdzi, że przeginam w jedną lub w drugą stronę, to proszę o sygnał na tel. lub PW.
W ogłoszeniu w drugiej części za parę dni będzie pozostałe wyposażenie, ale dopiero gdy zdecyduję co pozostawić sobie dalej:
- mam dwa pasujące tłumiki
- mam dwie lunety (4-16 i 6-24) i nie zdecydowałem jeszcze którą na razie zostawić, oraz kilka różnych montaży do nich
- mam 4 kuferki, z tego jeden musi wywędrować
- albo Combro, albo Radeckowe
- mam kilka podpórek / poduszek do przystrzeliwania.
Zdjęć jeszcze nie robiłem. Mogę zrobić i wysłać na adres @ dla zainteresowanych. Sprzęt do postrzelania w Koszutach k. Środy albo tylko do obejrzenia w Środzie Wlkp. po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.
Telefon 781czteryczterytrzy778
A.
(S) AA s400 plus to co niezbędne cz.1
Re: (S) AA s400 plus to co niezbędne cz.1
Karabinek, butla i przetoczka sprzedane.
A.
A.
Re: (S) AA s400 plus to co niezbędne cz.1
Temat nieaktualny - proszę o usunięcie.
Nie wiem czy jest możliwość abym to sam zrobił.
A.
Nie wiem czy jest możliwość abym to sam zrobił.
A.