PFTA 2020 - Reprezentacja PFTA
PFTA 2020 - Reprezentacja PFTA
Z niemałą przyjemnością chcę was poinformować, że nasz kolega Marek (Łysy) zajął w ostatnich zawodach cyklu pucharu PFTA 2020 miejsce na podium w następujących konkurencjach: HFT 1 - Miejsce 1, Sylwetki pistolet - Miejsce 3.
W klasyfikacji generalnej HFT 1 - Marek zajął miejsce 2.
Marku, gratuluję! Życzę Tobie dalszego progresu i wiele przyjemności z budowania formy!
Warto również wspomnieć o koledze Jacku (Pilocie), który zdobył tytuł Vice Mistrza Polski HFT 2020.
Dzięki postawie Jacka, Marka i Michała jako klub zdobyliśmy również vice mistrzostwo Polski 2020.
W imieniu swoim i grupy - gratuluję i dziękuję za reprezentowanie WSST na torach pucharu.
Bardzo ubolewam, że w tym sezonie nie mogłem wam towarzyszyć i obiecuję, że jeśli sprawy dobrze się potoczą, to spotkamy się na torach pucharu 2021!
W klasyfikacji generalnej HFT 1 - Marek zajął miejsce 2.
Marku, gratuluję! Życzę Tobie dalszego progresu i wiele przyjemności z budowania formy!
Warto również wspomnieć o koledze Jacku (Pilocie), który zdobył tytuł Vice Mistrza Polski HFT 2020.
Dzięki postawie Jacka, Marka i Michała jako klub zdobyliśmy również vice mistrzostwo Polski 2020.
W imieniu swoim i grupy - gratuluję i dziękuję za reprezentowanie WSST na torach pucharu.
Bardzo ubolewam, że w tym sezonie nie mogłem wam towarzyszyć i obiecuję, że jeśli sprawy dobrze się potoczą, to spotkamy się na torach pucharu 2021!
- Marcin Lamcha
Re: PFTA 2020 - Reprezentacja PFTA
No i git. Gratulacje
Od zera do klasy średniej, i to w kilka lat.
-
Gratulacje
Gratulacje! Wielkopolska strzelectwem stoi!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Wielkie gratulacje!
Takie wieści zawsze miło czytać!
Takie wieści zawsze miło czytać!
Gratulacje chłopaki. Nadchodzi nowy sezon, nowe wyzwania. Nie spoczywamy na laurach, ćwiczymy.
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Gratulacje
Jeśli nie mogę komuś pomóc, to przynajmniej nie przeszkadzam.
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Steyr Challenge + Valiant 4-12x40 HFT,
P17
Vygo i Jackalope
Proca
Brawo Panowie
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Wow, mistrzu.... muszę się zgłosić do Ciebie na lekcje . weźmiesz mnie przy okazji do trójki?