Cześć
Cześć
Witam ,
stawiam dopiero pierwsze kroki w strzelectwie, wczoraj były moje drugie rodzinne zawody.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mi pomagają, za dobre rady, uśmiech i pożyczenie wiatrówki.
Nie wiedziałam, czy się odnajdę w tym zdecydowanie męskim gronie, ale muszę przyznać, że jest z Wami naprawdę sympatycznie....Jak mąż i synowie strzelają, to i tak to była tylko kwestia czasu, bym sama chociaż spróbowała, a co będzie dalej, to się jeszcze zobaczy...
stawiam dopiero pierwsze kroki w strzelectwie, wczoraj były moje drugie rodzinne zawody.
Dziękuję wszystkim tym, którzy mi pomagają, za dobre rady, uśmiech i pożyczenie wiatrówki.
Nie wiedziałam, czy się odnajdę w tym zdecydowanie męskim gronie, ale muszę przyznać, że jest z Wami naprawdę sympatycznie....Jak mąż i synowie strzelają, to i tak to była tylko kwestia czasu, bym sama chociaż spróbowała, a co będzie dalej, to się jeszcze zobaczy...
Jestem gościem na forum WSST, ale witam serdecznie Faktycznie jest Was kobiet mało na torach więc nawet się nie zastanawiaj, strzelaj razem mężem i synami. Nie chcę "cukrować" poznaniakom, ale nie mogłaś trafić lepiej jeżeli chodzi o grupę. Sympatyczna, zgrana i zaprzyjaźniona z Bobrami ( to z kolei moja ferajna ) zgraja pozytywnie zakręconych przyjaciół.
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver