VIII Puchar Wikingów
VIII Puchar Wikingów
Gdyby ktoś chciał namieszać Paprykarzom to wybieramy się 10 grudnia i mamy dwa miejsca wolne w aucie. Zaczynają - ponoć - ok. 11.00 więc start z Poznania ok. 7.30 - 8.00
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Marku, nie musisz się rozrywać . Choć mógłby być to ciekawy widok . „Bobry” robią zlot w Jeziorkach 03.12, a „Wikingowie” tydzień później 10.12 .łysy pisze:Kurcze i gdzie teraz jechać czy do Wikingów czy do Beaverów , obie miejscówki są superanckie a jak to z żabą bywa, przecież się nie rozerwę.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Sam mam te same dylematy . Tyle, że już nie muszę robić za Mikołaja. Ale już „spanie w ogródku” jak najbardziej wchodzi w grę .łysy pisze:Kuźwa poważnie a ja myślałem, że też 10 grudnia. Ale i tak nie będzie łatwo, trzeciego w Jeziorkach, dziesiątego u Wikingów i 17 u nas w WSST i na święta wyekspediują mnie do zarabiania jako Mikołaj bo nikt sobie nie przypomni co to za gość przyszedł do domu.
Właśnie dzisiaj ostatni z Dużych został wysłany . Liczę, że się uda bo 2018 i Mistrzostwa Świata za pasem .pawelw pisze:Panowie, Duuuży Prezent pod Choinkę i śpimy we własnych łóżkach .... i to nie sami