Idzie "dobra zmiana" w wiatrówkach?
Idzie "dobra zmiana" w wiatrówkach?
Steyr HP & TX HC
Maciej, sęk w tym, że taki artykuł pojawił się w gazecie, której jest bardzo "po drodze" z obecną władzą. To jak owa władza traktuje prawa i swobody obywatelskie wiemy. Artykuł w gazecie to przypadek czy początek tworzenia podkładki pod zmianę prawa?Grossus pisze:A co za różnica czy z lewej czy z prawej? Dziennikarzyny pragnące poklasku są wszędzie.
Steyr HP & TX HC
- Lord Rzeźnik
Chwyciłem się za głowę. Dawno nie widziałem, żeby prawa była tak skrajnie głupia, jak skrajnie lewa. To jest oficjalne dno dziennikarstwa. Koleś nie ma fioletowego pojęcia o wiatrówkach, a co dopiero mówić o zielonym. Pomieszał ASG z puszobijcami na stalowe kulki, próbował podpiąć to pod normalne wiatrówki i wrzucić do jednego worka z FAC nazywając je bronią... To jest jakaś świadoma lub wynikająca ze skrajnej niewiedzy prowokacja :P
Kuba, przepraszam ale krótko żyjesz. Co incydent z wiatrówką/ASG to wpadki. Najbardziej podobało mi się kilka lat temu: "zarekwirowano pięćset sztuk amunicji" - to był podpis pod fotką puszki Exacta....To jest oficjalne dno dziennikarstwa. Koleś nie ma fioletowego pojęcia o wiatrówkach, a co dopiero mówić o zielonym.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
- Lord Rzeźnik