Cześć.
- aligator73
Cześć.
Witam wszystkich. Strzelam sie od ponad 6 lat, tylko w innym kalibrze - 6mm czyli pół ściany obwieszone sprzętem do ASG
Od miesiąca mam pierwszą zabawkę na 4,5mm CZ na C02 i za dwa dni będzie Hatsan25 5,5mm na Vorteksie. Na razie jestem raczej typowym puszkoj..... , ale jeżeli pozwolicie to chętnie spróbuje z Wami postrzelać.
Pozdrawiam i jak tylko będę miał wolny wekkend postaram się wpaść i podpatrzeć/postrzelać.
W jakich godzinach się spotykacie?
Maciej
Od miesiąca mam pierwszą zabawkę na 4,5mm CZ na C02 i za dwa dni będzie Hatsan25 5,5mm na Vorteksie. Na razie jestem raczej typowym puszkoj..... , ale jeżeli pozwolicie to chętnie spróbuje z Wami postrzelać.
Pozdrawiam i jak tylko będę miał wolny wekkend postaram się wpaść i podpatrzeć/postrzelać.
W jakich godzinach się spotykacie?
Maciej
Witaj Tutaj się umawiamy a tutaj masz opis miejsc. Aktualne są Fort VI (ale musisz się umówić bo niezrzeszonych nie wpuszczają) lub na Czarnucha nad Wartę
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
- aligator73
Teraz niestety mam nocki, dlatego pytam w jakich m/w godzinach się spotykacie, bo nie wiem na ile bede w stanie dojechać.
A co do asg to na pewno wezmę. Lubie targać tony sprzętu
A co do asg to na pewno wezmę. Lubie targać tony sprzętu
Hatsan 90 QT 4.5, Hatsan 25 SuperCharger QT 5.5 Vortex, Makarow MP-654K, CP1-M 4.5, Crosman 1077, Lider-45, Hatsan20.
Pozdrawiam Maciej
Pozdrawiam Maciej
- aligator73
Dzięki. Fajnie, ze jest tylu, będę miał kogo zadręczać pytaniami
Właśnie przyjechało chrono od Radecka po reanimacji . Super gość. Sprzęt kupiłem 6 lat temu, a pomimo, że tyle lat to wystarczyło napisać i w ciągu paru dni wróciło jak nowe.
Przyszedł też Hadsan. Niestety nawalił dostawca śrutu m.....pl
Zamówienie i płatność kartą w piątek. Dzisiaj dzwonie: a to pan coś zamówił?
Łapy opadają. Ale zawsze musi być ten pierwszy... i ostatni raz
Właśnie przyjechało chrono od Radecka po reanimacji . Super gość. Sprzęt kupiłem 6 lat temu, a pomimo, że tyle lat to wystarczyło napisać i w ciągu paru dni wróciło jak nowe.
Przyszedł też Hadsan. Niestety nawalił dostawca śrutu m.....pl
Zamówienie i płatność kartą w piątek. Dzisiaj dzwonie: a to pan coś zamówił?
Łapy opadają. Ale zawsze musi być ten pierwszy... i ostatni raz
Hatsan 90 QT 4.5, Hatsan 25 SuperCharger QT 5.5 Vortex, Makarow MP-654K, CP1-M 4.5, Crosman 1077, Lider-45, Hatsan20.
Pozdrawiam Maciej
Pozdrawiam Maciej
- aligator73
Znam sklep, bardzo fajny, kupowałem tam kulki BB do CZetki, Bajkała oglądalem. I dzisiaj tam też podjadę po te płaskie Jumbo, bo chrono czeka na pokarm. W zasadzie to tam miałem kupić ołów, ale nie miałem czasu na podjechanie i chyba "kolorowe obrazki" na stronie m...pl mi zaślepiły oczy. Jest nauczka.
Pozdrawiam Maciej
Pozdrawiam Maciej