Nowy dziurkacz biurowy
Nowy dziurkacz biurowy
Nabyłem drogą kupna nowy dziurkacz! A że nie bardzo jest kiedy i gdzie to przerobiłem go na 'dziurkacz biurowy'
Polecam wszystkim - zawsze jest powód aby wstać od biurka i się trochę wyprostować;-)
PS. Spust tylko muszę w tym chińskim HW40 skrócić, bo straaaasznie długi....
Polecam wszystkim - zawsze jest powód aby wstać od biurka i się trochę wyprostować;-)
PS. Spust tylko muszę w tym chińskim HW40 skrócić, bo straaaasznie długi....
Ta, z przyłożenia Z trzęsącej się ręki Od lewej: sprawdzałem czy trafię w kulochwyt, dalej z prawej i ostatnie oburącz Pusze trochę jeszcze podregulować te zabawkę. Mam tylko kijowe warunku, bo tarcza w ciemnym końcu, a ja stoją plecami do okna...
Strzelam z RS'a i coś za mocno się odbija albo... chociaż gołym okiem nic nie widać, a przy 102m/s powinno. W każdym razie jak poślinię uszczelkę to robi się 104m/sPaPaj pisze:Chyba ci trochę śruty koziołkują??
- Lord Rzeźnik
Dziś trochę lepiej
przestrzelina, zawadzająca o 10 - to zerwany strzał. 8 pod białą kropką, to nie koziołkujący śrut jak mówi Papaj, tylko dwa w jednej dziurze
No i przyjechała oryginalna lufa od wejrucha
Zastanawiam się czy wymieniać - już teraz - czy może jeszcze dać chince szansę Lepszego skupienia z tego tytułu raczej nie będę miał ale prawie oryginał
przestrzelina, zawadzająca o 10 - to zerwany strzał. 8 pod białą kropką, to nie koziołkujący śrut jak mówi Papaj, tylko dwa w jednej dziurze
No i przyjechała oryginalna lufa od wejrucha
Zastanawiam się czy wymieniać - już teraz - czy może jeszcze dać chince szansę Lepszego skupienia z tego tytułu raczej nie będę miał ale prawie oryginał
Przydało by się jej porządne polerowanie. Nie jest tak gładka jak oryginał. Wymienię, a jak Lord odda chrono to zobaczę co się zmieniło
[EDIT]
Ogólnie rzecz biorąc to jest spora różnica w jakości pomiędzy dwoma światami Ten Lider taką dokładną kopią HW40 to nie jest Inne wykonanie lufy, inna jakość uszczelek, etc. W każdym razie wymieniłem lufę na oryginał. Jest trochę krótsza od chinki ale za to zakończenie jest grubsze, więc przy pomocy ołówka i czegoś ciężkiego udało mi się odpowiednio ją zamontować. Wymieniłem też uszczelkę. Niemiecka trochę bardziej elastyczna i ciut grubsza. Teraz zostało to na chrono przestrzelić.
[EDIT]
Tutaj zdjęcia wraz z opisem
[EDIT]
Ogólnie rzecz biorąc to jest spora różnica w jakości pomiędzy dwoma światami Ten Lider taką dokładną kopią HW40 to nie jest Inne wykonanie lufy, inna jakość uszczelek, etc. W każdym razie wymieniłem lufę na oryginał. Jest trochę krótsza od chinki ale za to zakończenie jest grubsze, więc przy pomocy ołówka i czegoś ciężkiego udało mi się odpowiednio ją zamontować. Wymieniłem też uszczelkę. Niemiecka trochę bardziej elastyczna i ciut grubsza. Teraz zostało to na chrono przestrzelić.
[EDIT]
Tutaj zdjęcia wraz z opisem
- Lord Rzeźnik