Jakie auto kupić?
Jakie auto kupić?
Zrobiłem 1,5tys km w weekend po niemieckich autobahnach i już mam dość renówki, fruwa przy dużych prędkościach, głośno i brak powera na podjazdach
Plus ma jedyny, że jazda na gazie mało kosztuje...
No i teraz mam audiotele; jakie autko kombi w cenie powiedzmy do 25tys. kupić?
A może ktoś ma nawet na zbyciu?
Plus ma jedyny, że jazda na gazie mało kosztuje...
No i teraz mam audiotele; jakie autko kombi w cenie powiedzmy do 25tys. kupić?
A może ktoś ma nawet na zbyciu?
pees i burek
Kup Audi A4 lub Passata w kombi tylko nie TFSI lepiej diesla. Jakbyś chciał większe to Turan albo Sharan ewentualnie Zafira.
Ostatnio zmieniony 2016-04-13, 20:09 przez wola75, łącznie zmieniany 1 raz.
Za dużo zabawek, za mało miejsca ale radocha jest :)
Może coś takiego jak z linku poniżej. Marka mówi sama za siebie.
https://www.google.pl/search?q=steyr+tr ... SBbkH5M%3A
https://www.google.pl/search?q=steyr+tr ... SBbkH5M%3A
Jedno pytanie Spidi, grzebiesz coś sam przy autach (jak trzeba coś zdiagnozować) czy tylko mechanik?
Druga sprawa. Listę wypisałeś z samymi dieslami. Benzyna (lub Pb+LPG) nie wchodzą w grę?
W mojej opinii 25k to duży budżet ale to zupełnie subiektywna sprawa. Kupił bym furę za max.15k +3k na wkład startowy i auto hula.
Zalecam auto z grupy VAG ze względu na "łatwość" w rozwiązywaniu potencjalnych problemów.
Druga sprawa. Listę wypisałeś z samymi dieslami. Benzyna (lub Pb+LPG) nie wchodzą w grę?
W mojej opinii 25k to duży budżet ale to zupełnie subiektywna sprawa. Kupił bym furę za max.15k +3k na wkład startowy i auto hula.
Zalecam auto z grupy VAG ze względu na "łatwość" w rozwiązywaniu potencjalnych problemów.
AA TX200 MK3 + Leapers
Lubię pogrzebać przy autku sam choć coraz mniej na to czasu.
Podoba mi się jeszcze E90 ale wydaje się strasznie niskie a czasem trzeba gruntową drogą pojechać. Mocne turbo i LPG to też dobre wyjście. Obecnie mam LPG ale niestety słaby motorek renaulta 1.6 Z reguły jak autko ma LPG to raczej sporo na nim jeździło, to tylko chyba ja sprzedaję autko ze świeżo założoną instalacją i przebiegiem zaledwie 15tys. km na gazie...
Pytam celowo o te diesle bo coraz częściej to wycieczka przez pole minowe.
W jednych padają wtryski, w drugich dwumasy, o panewkach i korbach wychodzących bokiem nie wspomnę :)
Podoba mi się jeszcze E90 ale wydaje się strasznie niskie a czasem trzeba gruntową drogą pojechać. Mocne turbo i LPG to też dobre wyjście. Obecnie mam LPG ale niestety słaby motorek renaulta 1.6 Z reguły jak autko ma LPG to raczej sporo na nim jeździło, to tylko chyba ja sprzedaję autko ze świeżo założoną instalacją i przebiegiem zaledwie 15tys. km na gazie...
Pytam celowo o te diesle bo coraz częściej to wycieczka przez pole minowe.
W jednych padają wtryski, w drugich dwumasy, o panewkach i korbach wychodzących bokiem nie wspomnę :)
pees i burek