Rozpoczęcie sezonu PFTA - Jachranka 16-17 kwietnia
Rozpoczęcie sezonu PFTA - Jachranka 16-17 kwietnia
Ruszyły zapisy
Jedziemy w sobotę rano. Mamy jedno wolne miejsce :)
Jedziemy w sobotę rano. Mamy jedno wolne miejsce :)
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Było zacnie. Pogoda dopisała niesamowicie choć chwilami wiatr paskudnie kręcił (ale o to w końcu chodzi w tej zabawie, prawda?). Było trochę zatorów ale przy tej ilości zawodników to raczej naturalne. Tym bardziej, że niektóre figurki, głównie z racji wiatru, wymagały odpowiedniego "wyczekania". Tor, jak chyba zwykle na tej miejscówce, mocno "linearny" co nie znaczy że łatwy. Były pułapki odległościowe i to całkiem, jak na mój gust oczywiście, niezłe.
Na swój wynik nie narzekam choć, oczywiście 70 szału nie robi ale w porównaniu z zeszłym rokiem progres jest. Tym bardziej, że zaliczyłem kretyńskie "0" - znów wyleciał mi śrut z lufy...
Nie wiem niestety kto wygrał i z jakim wynikiem. Najwyższy jaki poznałem przed wyjazdem to 77 Witboja.
Tyle ode mnie.
Na swój wynik nie narzekam choć, oczywiście 70 szału nie robi ale w porównaniu z zeszłym rokiem progres jest. Tym bardziej, że zaliczyłem kretyńskie "0" - znów wyleciał mi śrut z lufy...
Nie wiem niestety kto wygrał i z jakim wynikiem. Najwyższy jaki poznałem przed wyjazdem to 77 Witboja.
Tyle ode mnie.
Steyr HP & TX HC
Tak, to jest - póki co - Hit Sezonu. A strzelił .... ok. nie będę się pastwił. Za to przywiózł kilka Bardzo Zacnych, nowych, przedprodukcyjnych lupek Vortex'a. Na prawdę ZACNYCH. Jester potwierdzi
W sylwetkach Krzychu trzeci - przez własną głupotę. Tomek pozamiatał w sprężynach. I już
W sylwetkach Krzychu trzeci - przez własną głupotę. Tomek pozamiatał w sprężynach. I już
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Tak oszpecić taki ładny karabinek. Z wrażenia musiałem zobaczyć do swojego :) co by mi nie zbrzydł. Gratulacje dla Tomka.
Ostatnio zmieniony 2016-04-17, 22:23 przez wola75, łącznie zmieniany 1 raz.
Za dużo zabawek, za mało miejsca ale radocha jest :)