HW95
HW95
Na temat tego karabinka sporo napisano. Miałem okazję dwa razy przyłożyć się do niego na Chwaliszewie i powiem, że leży mi świetnie. Idealnie wyważony, nic nie ciąży - po prostu trzyma się go naturalnie. Mąci w głowie jednak wersja LUX, której nie miałem okazji "macać". Ja jestem praworęczny, więc wersja ambi nie jest mi do szczęścia potrzebna. Pytanie - czy osada LUX'a daje coś więcej z punktu widzenia ergonomii, a może już sam sobie odpowiedziałem na pytanie?
- Lord Rzeźnik
W taki sposób to można dojechać do TX'a albo ProSporta Do 95 można dokupić drugą lufę do ucięcia i zawsze będzie łatwiej ją sprzedać niż 98 Poza tym planuję jej zrobić takie kuku
to już jest epoka kamienia łupanego .Teraz w modzie sa systemy prowadnic zewnetrzych i wewnetrznych panie kolego, no i technologia spec ultrahydro pisze: Poza tym planuję jej zrobić takie kuku
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
ja to mam szczęście O tym mówisz http://www.air-rifle-tuning.com/v-mach/Home.html ?