Co kupić?
A tam od razu handlowcem, na huntingu podawali.WuDe pisze:Kolega Wolo jest handlowcem w tej firmie żeby tak pierwszym postem reklamę wbijać nie ładnie oj nie ładnieWolo pisze:Hej kolego, zajrzyj tutaj, są wiatrówki w dość obniżonych cenach
Beduina znam osobiście, chciałem pomóc chłopu.
Ale fakt, można węszyć podstęp
Wy tu lepiej koledzy napiszcie coś w temacie "weekendowe spotkania" bo zaglądam codziennie i cisza, a chciałbym wpaść do Was pogawędzić, Beduin też.
Dobra, czując ciężar udzielonej reprymendy elektronicznej posypując głowę popiołem odmeldowuję się do powitalni.
Pozdrawiam,
Wolo
Witam mam pytanie odnośnie pierwszego pcp Czy daystate merlyn to dobry wybór na all.... Jest taki używany a może lepiej zacząć od s 400 Na co zwrócić uwagę przy zakupie używanego pcp (sprzedający twierdzi że kupił od corteza) nie wie ile ma lat a stan bardzo dobry. Jak sprawdzić taki karabinek?
H 105 Hw 90
Nie za te pieniądze ! Nówkę AA S400 masz 500 zł taniej. Jeżeli chcesz dobrą używkę poszperaj na beżowym. Tam będziesz znał historię sprzętu i dowiesz się jakie egzemplarze omijać szerokim łukiem. A do kupienia mogę polecić te:
Daystate Huntsmann
AA MPR-FT
No i najważniejsze - jaki masz budżet ?
Daystate Huntsmann
AA MPR-FT
No i najważniejsze - jaki masz budżet ?
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Akurat Merlin był dwóch wersjach z regulatorem i Harper
Jak sprawdzić jest kilku zaufanych ludzi którzy lipy nie sprzedają zawsze można wziąść chrono przestrzelac potem kilka razy do tarczy obejrzeć itd na rozkręca ie właściciel chyba się nie zgodzi
Jak sprawdzić jest kilku zaufanych ludzi którzy lipy nie sprzedają zawsze można wziąść chrono przestrzelac potem kilka razy do tarczy obejrzeć itd na rozkręca ie właściciel chyba się nie zgodzi
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Nie zgodzę się z tym. Na zawodach znacznie częściej i wyżej spotkasz S400 niż Daystate. A tak ogólnie to zależy tylko od tego kto to trzyma w dłoniach.A w rankingu to Daystate raczej lepiej punktowane jest niż s 400
S400 jest znacznie prostsze w konstrukcji, obsłudze i regulacji dla początkującego strzelca a to dział 'Dla początkujących'.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !