Panowie nie wiem czy dobrze zrobiłam, ale wyszłam z inicjatywą. Na dawnej zajezdni Madalińskiego ruszył projekt "Lato na Madalinie". Biorąc przykład z festynu na Leśniku wyszłam z zapytaniem do znajomego organizatora czy możemy się tam pokazać. Zgodził się, ma nas wczepić w jakiś weekend. Niestety weekend bezpieczny odpada bo mamy memoriał Wisełki, ale gdzieś nas wsadzi. W ubiegły weekend był tam peintball. Czas na nas. Jeśli się pokażemy może uda nam się dogadać z administracją obiektu aby w okresie zimowym korzystać z 2-3 torów hali. Kto byłby chętny pojawić się na takim pikniku? Mazgier ty MUSISZ być
Są wstępne założenia 29-30 sierpnia od godz 12-16 musimy być ale miłoby było gdyby do 18 Proponuję kilku kolegów w sob i kilku w ndz dla wytrwałych na koniec piwko
Schrotflinte pisze:Są wstępne założenia 29-30 sierpnia od godz 12-16 musimy być ale miłoby było gdyby do 18 Proponuję kilku kolegów w sob i kilku w ndz dla wytrwałych na koniec piwko
Tego się właśnie bałem . W tym terminie jest finał PKZ w Mikstacie. Niestety muszę zrezygnować z udzału w pikniku na Madalinie .
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Już niestety dogadane na 1-2 sierpnia Panowie damy radę Paweł macie już taką wprawę że znajdzie się kilka osób które akurat bd miały wolne popołudnie Dobrze by było się pokazać i narobić wokół siebie dobrego szumu