Lato na Madalinie
- Schrotflinte
SOBOTA (01.08)
1. Schrotflinte
2. mazgier
3. Jester
4. Marylka & Heniu
NIEDZIELA (02.08)
1.Schrotflinte
2. mazgier
3. Grossus (parę h)
Panowie czuję się zawiedziona nie spodziewałam się tak niskiej frekwencji. Szansa na miejsce nie bd w takim stanie tak spora. Wpadajcie chociaż na 2 godz. No każdy jakoś znajdzie te chwilę a na popołudnie w sob na pewno bd duże zainteresowanie. A w ndz mam być sama z Marcinem i Grossusem? To trochę mało Przypominam że dla 5 najbardziej zaangażowanych osób bd paczka śrutu. I przechodzi mi jedna myśl przez głowę! Czy nie angażujecie się bo ja to załatwiłam? Macie jakieś niesnaski co do mojej osoby?
1. Schrotflinte
2. mazgier
3. Jester
4. Marylka & Heniu
NIEDZIELA (02.08)
1.Schrotflinte
2. mazgier
3. Grossus (parę h)
Panowie czuję się zawiedziona nie spodziewałam się tak niskiej frekwencji. Szansa na miejsce nie bd w takim stanie tak spora. Wpadajcie chociaż na 2 godz. No każdy jakoś znajdzie te chwilę a na popołudnie w sob na pewno bd duże zainteresowanie. A w ndz mam być sama z Marcinem i Grossusem? To trochę mało Przypominam że dla 5 najbardziej zaangażowanych osób bd paczka śrutu. I przechodzi mi jedna myśl przez głowę! Czy nie angażujecie się bo ja to załatwiłam? Macie jakieś niesnaski co do mojej osoby?
Myślę że to w kategorii głupich pytań jest na wysokiej pozycji.Czy nie angażujecie się bo ja to załatwiłam?
Powiem jak u mnie i pewnie u innych kalendarz jest napięty sporo imprez niektórzy maja upierdliwa pracę do tego dzieci które chcą się bawić z tatą do tego żony które chcą się bawić z mężem do tego milion spraw nie załatwionych i odłożonych na wekend
Kupię czas w ilości dowolnej jeśli ktoś ma na zbyciu
Magda ją cię lubię jak znajdę chwilę to wpadne z Julką tak jak pisałem nosek do góry
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
- Schrotflinte
"Myślę że to w kategorii głupich pytań jest na wysokiej pozycji."
Głupie pytania to moja specjalność!
"...niektórzy maja upierdliwa pracę do tego dzieci które chcą się bawić z tatą do tego żony które chcą się bawić z mężem do tego milion spraw nie załatwionych i odłożonych na wekend "
No na prace nic nie poradzę ale kobietę i dziecko można zabrać na pewno nie umrą z nudów.
"Kupię czas w ilości dowolnej jeśli ktoś ma na zbyciu "
Potrzebuję dwa dodatkowe dni na spanie PRZYJMĘ
"Magda ją cię lubię jak znajdę chwilę to wpadne z Julką tak jak pisałem nosek do góry [/quote]"
Dzięki
Głupie pytania to moja specjalność!
"...niektórzy maja upierdliwa pracę do tego dzieci które chcą się bawić z tatą do tego żony które chcą się bawić z mężem do tego milion spraw nie załatwionych i odłożonych na wekend "
No na prace nic nie poradzę ale kobietę i dziecko można zabrać na pewno nie umrą z nudów.
"Kupię czas w ilości dowolnej jeśli ktoś ma na zbyciu "
Potrzebuję dwa dodatkowe dni na spanie PRZYJMĘ
"Magda ją cię lubię jak znajdę chwilę to wpadne z Julką tak jak pisałem nosek do góry [/quote]"
Dzięki
- Schrotflinte
https://www.dropbox.com/sh/yvfz0xkwypoh ... 038Ra?dl=0
w podanym linku znajdziecie jak dojechać jeśli coś nie jet jasne proszę o pw. Proszę też by każdy kto przyjedzie zadzwonił mi przynajmniej 5 min wcześniej bym mogła podejść do bramy i wam ją otworzyć.
Mój nr 535-735-763
w podanym linku znajdziecie jak dojechać jeśli coś nie jet jasne proszę o pw. Proszę też by każdy kto przyjedzie zadzwonił mi przynajmniej 5 min wcześniej bym mogła podejść do bramy i wam ją otworzyć.
Mój nr 535-735-763
- Schrotflinte
Oj tak ! Palcem ruszyć nie mogę, ale ta radocha dzieciaków i nie tylko .... Bezcenne!!!mazgier pisze:Pierwszy dzień Madaliny za nami. Zdecydowanie warto było poswięcić czas
Jak mi żona rozwodem nie zagrozi , to mam coraz większą chęć jutro też się pojawić.
Steyr LG 110 FT + Sightron SIII FT
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.
Denerwować się to znaczy mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych - E.H.