Najbliższy weekend
-
a co w tym złego??? przecież babska załoga ma rosnąć w siłę i właśnie o to chodzi prawda Karin !!
Wysłany: Dzisiaj 19:50
Widzę że nie tylko w weekendy ale również w dni świąteczne co niektórzy wybierają się na strzelanie :) Wczoraj nie dałbym pewnie rady od rana.
Liczę że 19-ego pogoda dopisze i zawitam w końcu. Już od tygodnia nastawiam pozytywnie swoją drugą połowę na "nowe zainteresowanie" bo głowę miałem nieźle zmytą kilka razy.
Oby nie skończyło się na tym że będę musiał dwie wiatrówki zorganizować
Wysłany: Dzisiaj 19:50
Widzę że nie tylko w weekendy ale również w dni świąteczne co niektórzy wybierają się na strzelanie :) Wczoraj nie dałbym pewnie rady od rana.
Liczę że 19-ego pogoda dopisze i zawitam w końcu. Już od tygodnia nastawiam pozytywnie swoją drugą połowę na "nowe zainteresowanie" bo głowę miałem nieźle zmytą kilka razy.
Oby nie skończyło się na tym że będę musiał dwie wiatrówki zorganizować
-
-
-
Poznań, ulica Piastowska 72. LINKPablo79 pisze:Gdzie to jest? Jak tam trafic z GPSem ( co wpisać)?
GPS zapewne skieruje Cię z Drogi Dębińskiej w ul. Jordana (czyli ostatnią przecznicę przed punktem docelowym) a tam zobaczysz zakaz wjazdu. NIE dotyczy on dojazdu do Torów więc się nim nie przejmuj.
Steyr HP & TX HC
-
Pablo, napisz proszę na ten numer 507698945 czy i koło której będziesz, dogadam się z kimś czy mógłby Ci naszywki przekazać- sama pewnie nie wytrzymam tyle na mrozie;]
A jeśli będziesz miał wątpliwości, to wjedziesz w brukowaną uliczkę, będziesz przejeżdżał mając po lewej boisko a po prawej jakąś dyspozytornię prądu, później po lewej będzie jakaś cementowa fontanna a po prawej-my ;)
A jeśli będziesz miał wątpliwości, to wjedziesz w brukowaną uliczkę, będziesz przejeżdżał mając po lewej boisko a po prawej jakąś dyspozytornię prądu, później po lewej będzie jakaś cementowa fontanna a po prawej-my ;)
Maleństwo moje: LG 110 hp
- Wiecho1967
Ja na dzisiejszym strzelaniu trzymałem w swych objęciach cudowną laleczkę, czarna była ale co tam jaka piękna Jej właściciel dał mi ją pogłaskać, co za rozkosz.
Uf jednak czas było się rozstać i stanąć na nogi.
Dziś było pięknie. Karin rozdała znaczki niczym pasterz oznakowujący swoją trzódkę
Pełni nadziei pokrzepieni siłą swoich plujek rozstaliśmy się aby jutro godnie reprezentować WSST na arenie zawodów w różnych częściach kraju.
Zatem życzę wszystkim, ale czego ? Może "Darz Bór"
Uf jednak czas było się rozstać i stanąć na nogi.
Dziś było pięknie. Karin rozdała znaczki niczym pasterz oznakowujący swoją trzódkę
Pełni nadziei pokrzepieni siłą swoich plujek rozstaliśmy się aby jutro godnie reprezentować WSST na arenie zawodów w różnych częściach kraju.
Zatem życzę wszystkim, ale czego ? Może "Darz Bór"