koleżanko droga, rano to pojęcie strasznie rozciągłe zwłaszcza po takiej nocy. Jednak ja tej nocy będę czuwał nad Waszym bezpieczeństwem narodowym i pewnie pojawię się bliżej 10-11 niż 8-9
Ja dzis byłem na lesniku. Jade patrze ktos strzela ,a tu Maciej s400 meczy:).Popykalismy razem do puszki na 90 m.W warunkach panujacych dzis ,zrobilismy z niej sito :-)Widziałem dzis lecące sruty z prosporta w kierunku puszki przez lupke Z Maciejem gadalismy to prawdopodomnie słonce swiecące za plecami
Widzę że nie tylko w weekendy ale również w dni świąteczne co niektórzy wybierają się na strzelanie :) Wczoraj nie dałbym pewnie rady od rana.
Liczę że 19-ego pogoda dopisze i zawitam w końcu. Już od tygodnia nastawiam pozytywnie swoją drugą połowę na "nowe zainteresowanie" bo głowę miałem nieźle zmytą kilka razy.
Oby nie skończyło się na tym że będę musiał dwie wiatrówki zorganizować
Karabinka nie zabieraj ale naszywki to rzecz ważna, no chyba że karabinek sprzedaż w cenie naszywki
Ale tak naprawdę do miło będzie znowu Was widzieć w komplecie tzn Ty i on (karabinek) no możesz też zabrać do kompletu Andrzeja jako Waszą maskotkę lub ozdobę