Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
Jak mnie kto zabierze to w sobotę też się zjawię na Czarnucha.
Ja bardzo będę prosił by kilka osób pomogło przy zorganizowaniu uroczystości medalowej. Najpierw trzeba zliczyć karty. Wyłonić zwycięzców ostatnich zawodów, potem całej ligi i wręczyć nagrody.
Maciej,w sobotę rano zawinę Cie jak ostatnio po drodze na Czarnucha.
Chętnie pomoge też w uroczystości medalowej.Zwycięscy....Nagrody....eeee tam,najlepsze będą te buziaki odebrane przy okazji wręczania nagród naszym kobietkom
Ja bardzo będę prosił by kilka osób pomogło przy zorganizowaniu uroczystości medalowej. Najpierw trzeba zliczyć karty. Wyłonić zwycięzców ostatnich zawodów, potem całej ligi i wręczyć nagrody.
Maciej,w sobotę rano zawinę Cie jak ostatnio po drodze na Czarnucha.
Chętnie pomoge też w uroczystości medalowej.Zwycięscy....Nagrody....eeee tam,najlepsze będą te buziaki odebrane przy okazji wręczania nagród naszym kobietkom
O! I to jest coś! Czyli rozumiem Marek,że spotykamy się o 24.00 na Czarnucha i uroczysta salwa z wiatrówek? A potem szampan,i...po co marnować okazje?!esmar pisze:Niekoniecznie twardziel ale planów nie mam, więc zamiast fajerwerków (wyrosłem) chętnie postrzelam.WuDe pisze: może znalazło by się paru twardzieli
Zawody Night HFT ! do białego rana !aż się baterie skońcżą w latarkach!
Jak hugo weźmie mnie do grupy i da powietrza to będe :) A co do dawnych czasów to nie tak że nie ma zapału czy checi tylko życie mnie scisnęło czasowo i nie tylko. Ale mam nadzieję że po mało zacznie się to wszystko klarować. no i liczę na ten puchar zimowy.Patrykd pisze:Bo na Maximusa to już nie liczę!
Tyle razy zawiódł, że już teraz to nikt nie bierze na poważnie jego wpisów.
Oby nas zadziwił ! I przybył
jeśli chodzi o naszą aktywność zimową to proponuję jakieś cykliczne mini zawody silhouette. Sprzęt mamy, można będzie poćwiczyć statykę (żeby w przyszłym sezonie zaatakować Przema )
Co do pomocy w podliczaniu wyników Ligi - Maciej, jak chcesz to przygotuję skrócony arkusz xls, tak żeby szybko obliczyć 5 najlepszych wyników każdego.
Co do pomocy w podliczaniu wyników Ligi - Maciej, jak chcesz to przygotuję skrócony arkusz xls, tak żeby szybko obliczyć 5 najlepszych wyników każdego.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
1. Grossus + Ania
2. mazgier
3. peacemaker + Violetta
4. mahonxx + Paulina
5. esmar
6. HeniuD + Marylka
7. Esjot
8. Maciej syn esjota.
9. tomx
10. WuDe
11. ProArt
12. DuGi
13. ArturD
14. KacperD
15. Jachucze
16. Przemo (jak mi kobita nie urodzi dzień przed zawodami )
17. Krzysztof
18. Patrykd
19. Cantchoose + Karin
20. hugo
21. Wiecho1967 + Asia
22. Vmax2 + Nataszka
23. Maxior
24. Jarn
25. Maruch
26. Maciej +Gosia
27. Schrotflinte
28. marassobi
29. Grzelak Marcin
30. kombatant
31. Maximus
32. Mariusz.W
2. mazgier
3. peacemaker + Violetta
4. mahonxx + Paulina
5. esmar
6. HeniuD + Marylka
7. Esjot
8. Maciej syn esjota.
9. tomx
10. WuDe
11. ProArt
12. DuGi
13. ArturD
14. KacperD
15. Jachucze
16. Przemo (jak mi kobita nie urodzi dzień przed zawodami )
17. Krzysztof
18. Patrykd
19. Cantchoose + Karin
20. hugo
21. Wiecho1967 + Asia
22. Vmax2 + Nataszka
23. Maxior
24. Jarn
25. Maruch
26. Maciej +Gosia
27. Schrotflinte
28. marassobi
29. Grzelak Marcin
30. kombatant
31. Maximus
32. Mariusz.W
Bardzo Dziki Zachód
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Puchar Konfederacji Zachodniej 2015
Witam Wszystkich
Ostatnio już wspomniałem tutaj,a dziś chciałbym tylko przypomnieć:
Prośba do WSZYSTKICH,którzy mają własne,lub mogą np.pożyczyć od znajomych stoliki,krzesła i namioty ogrodowe,by przywiezli je ze sobą w dniu najbliższych zawodów.
Mahonxx ma 1 namiot i ławostół,ja sam przywiozę 1 namiot,4 stoliki i 17 krzeseł.Nie,nie rąbnąłem tego z darów dla powodzian ;) Część moja,część właśnie pożyczona.Ale nie popadajmy w euforie,bo to nie jest nawet połowa potrzeb,jeśli spojrzy się na listę startową + osoby towarzyszące.
Dlatego prośba o powyższe,a szczególnie właśnie o namioty,bo jeśli będzię taka pogoda jak dziś(odpukać!),to będziemy potrzebować jak największą zadaszoną powierzchnie.Po to np.,by dobrze funkcjonowało Biuro Zawodów,i po to,by w razie deszczu po zawodach Wszyscy razem delektowali się żurkiem na powietrzu,a nie osobno w samochodach :)
Zachęcam też wszystkich do inwencji własnej,by śmiało wpisywać swoje pomysły na usprawnienie czy uatrakcyjnienie imprezy.Im większe będzie zaangażowanie,tym lepiej będziemy wspominać tą imprezę :)
Prośba też,by w najbliższą sobotę,najlepiej już od rana,zjawiło się jak najwięcej osób,by pomóc przy pracach przygotowawczych,bo jeśli to mają być naprawdę fajne zawody,to trochę tych prac pewnie będzie,i każda para rąk się przyda.Po za tym,na tym spotkaniu pewnie też omówimy,co jeszcze będzie potrzebne,kto się tego podejmie itd,itp.
ja przyjade z Maciejem,będę miał też kosę i inne narzędzia(Mahonxxa w sobotę niestety nie będzie).
pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia w sobotę rano,myślę że ok.9.00
Ostatnio już wspomniałem tutaj,a dziś chciałbym tylko przypomnieć:
Prośba do WSZYSTKICH,którzy mają własne,lub mogą np.pożyczyć od znajomych stoliki,krzesła i namioty ogrodowe,by przywiezli je ze sobą w dniu najbliższych zawodów.
Mahonxx ma 1 namiot i ławostół,ja sam przywiozę 1 namiot,4 stoliki i 17 krzeseł.Nie,nie rąbnąłem tego z darów dla powodzian ;) Część moja,część właśnie pożyczona.Ale nie popadajmy w euforie,bo to nie jest nawet połowa potrzeb,jeśli spojrzy się na listę startową + osoby towarzyszące.
Dlatego prośba o powyższe,a szczególnie właśnie o namioty,bo jeśli będzię taka pogoda jak dziś(odpukać!),to będziemy potrzebować jak największą zadaszoną powierzchnie.Po to np.,by dobrze funkcjonowało Biuro Zawodów,i po to,by w razie deszczu po zawodach Wszyscy razem delektowali się żurkiem na powietrzu,a nie osobno w samochodach :)
Zachęcam też wszystkich do inwencji własnej,by śmiało wpisywać swoje pomysły na usprawnienie czy uatrakcyjnienie imprezy.Im większe będzie zaangażowanie,tym lepiej będziemy wspominać tą imprezę :)
Prośba też,by w najbliższą sobotę,najlepiej już od rana,zjawiło się jak najwięcej osób,by pomóc przy pracach przygotowawczych,bo jeśli to mają być naprawdę fajne zawody,to trochę tych prac pewnie będzie,i każda para rąk się przyda.Po za tym,na tym spotkaniu pewnie też omówimy,co jeszcze będzie potrzebne,kto się tego podejmie itd,itp.
ja przyjade z Maciejem,będę miał też kosę i inne narzędzia(Mahonxxa w sobotę niestety nie będzie).
pozdrawiam serdecznie i dozobaczenia w sobotę rano,myślę że ok.9.00
Ostatnio zmieniony 2013-11-03, 14:36 przez ArturR, łącznie zmieniany 2 razy.
-
zawody
witaj Artur wiesz co ja bym proponowała godz8 ponieważ my dziś (a niewiemy jaka pogoda w sobotę) z rana w większości jest ładniej a koło połódnia dziś nam zaczeło padać a do koszenia jedna (kosa) i tu już nie przeskoczysz do wycinki dwie osoby , bo więcej sprzętu niemamy ,pewnie ktoś powie ---pobożne życzenia --- natomiast sam wiesz ,że z pogodą to loteria to jest tylko moja sugestia grzecznościowa a wy zrobicie jak uważacie pozdrawiam
Pozwolę sobie zadać następujące pytanie:
Prognozy na 10.11 (fakt, że póki co długoterminowe więc "wiadomo ile warte" ale jednak) zapowiadają deszcz i to taki większy.
Czy bierzemy zatem pod uwagę jakiś alternatywny termin gdyby miało się okazać (zakładam, że ok. 08-09.11 prognozy staną się już dostatecznie wiarygodne by zakładać jaka będzie sytuacja w niedzielę), że 10-go będzie lało?
W tym miejscu mogę już mówić tylko za siebie ale raczej średnio uśmiechałoby mi się bieganie po torze z karabinkiem w czymś np. takim jak to co mieliśmy dziś w Poznaniu ok. 12:00.
Prognozy na 10.11 (fakt, że póki co długoterminowe więc "wiadomo ile warte" ale jednak) zapowiadają deszcz i to taki większy.
Czy bierzemy zatem pod uwagę jakiś alternatywny termin gdyby miało się okazać (zakładam, że ok. 08-09.11 prognozy staną się już dostatecznie wiarygodne by zakładać jaka będzie sytuacja w niedzielę), że 10-go będzie lało?
W tym miejscu mogę już mówić tylko za siebie ale raczej średnio uśmiechałoby mi się bieganie po torze z karabinkiem w czymś np. takim jak to co mieliśmy dziś w Poznaniu ok. 12:00.
Steyr HP & TX HC