mahonxx pisze:Artur z wypiekami na twarzy zdał mi relację, . Niesamowite zawody, gratulację dla wszystkich.
Geniu 77 pkt. to chyba rekord?
W takim razie ktoś po zawodach wprowadził mnie w błąd, bo powiedział, że Geniu "był bez trzech", dlatego później ja wprowadziłem w błąd Mahonia
Tak czy inaczej - Geniu - serdeczne gratulacje! Mam nadzieję że utrzymasz taką formę, i w maju na MMP w Gdyni będziesz godnie reprezentował naszą sekcję:) A prywatnie zapraszam Cie w Gdyni na dobrego drinka w jakiejś tawernie, bo to poprostu trzeba oblać
Kolejną osobą której chciałbym pogratulować, to Ela Świtała. Już od dłuższego czasu trzyma bardzo przyzwoity poziom, jak na dziewczynę w HFT2. Nie po raz pierwszy zostawiła za sobą pare PCP, dlatego Elka - wielkie gratulacje i moc buziaków!
Co do dzisiejszego toru, to mogę śmiało powiedzieć, że spełniło się moje wczorajsze życzenie
Tor był jednocześnie wymagający i bardzo fajny. Dzisiejszy tor jest dla mnie dowodem, że można budować ciekawe i wymagające tory, i w tym celu wcale nie potrzeba tony krzaków na linii palik-figurka.
Tuż przed zawodami przeszliśmy z Tomx'em cały tor z maczetą, i ścięliśmy sporo "kontrowersyjnych krzaczorów", a mimo to pózniej w czasie zawodów kilka razy widziałem świeżo przestrzelone gałązki czy nawet ślady na drzewach. To co by było gdybyśmy nie cięli ? Pewnie mniej/więcej to samo co ostatnio - czyli w wielu przypadkach wypaczone wyniki z powodu "zakrzaczonego toru"
Cięliśmy gałązki by WSZYSCY mieli równe szanse.
Podsumowując - jestem bardzo zadowolony bo dziś dopisało wszystko. Ludzie, tor, pogoda, grill - dziękuję wszystkim i do następnego.