Liga WSST 2015 - zawody 2/10 12.04.2015

Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

eugsad pisze:75 pkt to nie rekord, chociaż dla mnie to wynik rekordowy. Do tej pory nie wiem jak to zrobiłem
Trafiłeś wszytko poza 5 KZ'tkami :mrgreen: - gratki! W porównaniu do poprzednich zawodów ogromny krok do przodu!
Będąc przy gratulacjach nie zapomnijmy o T83 - 68 pkt w HFT2 :shock: ! tylko dwa razy w naszej historii był podobny wynik a kolega zaledwie drugi raz (?) strzela.
pawelw pisze:dziękuję Elce i Tomkowi za jak zawsze spontaniczne sprzątanie toru. Co byśmy bez Was zrobili
Oni po prostu wiedzą, że to samo się nie zrobi Obrazek
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
triodak
Członek zarządu

Post autor: triodak »

Po wynikach widzę że "bezmięsna" figurka KZ=25 stała na 29 metrze (stan.11). Ładnie zer zebrała :mrgreen:
AA TX200 MK3 + Leapers
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Post autor: mazgier »

triodak pisze:Po wynikach widzę że "bezmięsna" figurka KZ=25 stała na 29 metrze (stan.11). Ładnie zer zebrała :mrgreen:
Wiało a do tego rozwidlenie drzew za którym stała skutecznie utrudniało ocenę odległości. Niektóre grupy miały po 8 zer. Zakochałem się w tej figurce... :mrgreen:
Steyr HP & TX HC
maciej_alpha

Post autor: maciej_alpha »

Bardzo dziękuję za super zawody. Dzięki wspaniałej atmosferze i oraz dobrym radom doświadczonych kolegów moja latoroś załapała bakcyla! Niewiele brakował a dostałbym łupnia od młodego :-P
Już teraz dopytuje się kiedy następne zawody. Cały tor był super a nowe figurki fantastico! Wszelkie zmiany mile widziane! Pozdrawiam
maciej_alpha

I oczywiście dziękuję kolegom z grupy Rafałowi i Przemkowi
Dzięki
Awatar użytkownika
triodak
Członek zarządu

Post autor: triodak »

esmar pisze:Będąc przy gratulacjach nie zapomnijmy o T83 - 68 pkt w HFT2 ! tylko dwa razy w naszej historii był podobny wynik a kolega zaledwie drugi raz (?) strzela.
Dodam że HW kaliber 5mm i śrut cięższy pewnie o jakieś 50% :shock:
Na rozweselenie dodam że moje kochanie skwitowało fakt 5mm tak: "poprostu śrut ma luźniej w lufie" :mrgreen:
AA TX200 MK3 + Leapers
Awatar użytkownika
PrzemoT

Post autor: PrzemoT »

Pierwsze moje zawody pokazały że (wiem że nic nie wiem!)a miało być tak pięknie ,potwierdziło się że strzelanie w takim towarzystwie jest o wiele ciekawsze niż solo ,poprzeczka bardzo wysoko (pierwszy raz strzelałem do takich figurek :-) i prawda wyszła na jaw :-( trzeba jeszcze kilogramy ołowiu wystrzelić.
Tor świetny BRAWO !!! dla organizatorów .Dziękuję za świetną zabawę i atmosferę ,spróbuję namówić młodych może na gwiazdkę zamiast nowej grafiki do komputera któryś zażyczy sobie karabinek ;-) .
Walther LGM 2 PCP Nikko Stirling
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

PrzemoT pisze:potwierdziło się że strzelanie w takim towarzystwie jest o wiele ciekawsze niż solo
Święte słowa :mrgreen:
Steyr HP & TX HC
Spidi

Post autor: Spidi »

Eugeniusz - skromny człowiek, my z 3 grupy wiemy, że powinien był mieć zaśłużone max punktów ale w drugim przejściu już tak wszyscy go prosili na torze aby choć parę jedynek strzelił i w końcu ugiął się chłopina pod naciskiem takiej presji ;)
Świetne zawody, pozdrawiam wszystkich uczestników.
pees i burek
Awatar użytkownika
duber

Post autor: duber »

Wielkie dzięki za wszystko
TYLKO te kilzonki takie małe jakieś :-P
I konkurencja w FT coraz większa...
Awatar użytkownika
ArturR

Post autor: ArturR »

mahonxx pisze:Artur z wypiekami na twarzy zdał mi relację, . Niesamowite zawody, gratulację dla wszystkich.
Geniu 77 pkt. to chyba rekord?
W takim razie ktoś po zawodach wprowadził mnie w błąd, bo powiedział, że Geniu "był bez trzech", dlatego później ja wprowadziłem w błąd Mahonia :-)
Tak czy inaczej - Geniu - serdeczne gratulacje! Mam nadzieję że utrzymasz taką formę, i w maju na MMP w Gdyni będziesz godnie reprezentował naszą sekcję:) A prywatnie zapraszam Cie w Gdyni na dobrego drinka w jakiejś tawernie, bo to poprostu trzeba oblać :-D
Kolejną osobą której chciałbym pogratulować, to Ela Świtała. Już od dłuższego czasu trzyma bardzo przyzwoity poziom, jak na dziewczynę w HFT2. Nie po raz pierwszy zostawiła za sobą pare PCP, dlatego Elka - wielkie gratulacje i moc buziaków! :-P ;-)
Co do dzisiejszego toru, to mogę śmiało powiedzieć, że spełniło się moje wczorajsze życzenie :-)
Tor był jednocześnie wymagający i bardzo fajny. Dzisiejszy tor jest dla mnie dowodem, że można budować ciekawe i wymagające tory, i w tym celu wcale nie potrzeba tony krzaków na linii palik-figurka.
Tuż przed zawodami przeszliśmy z Tomx'em cały tor z maczetą, i ścięliśmy sporo "kontrowersyjnych krzaczorów", a mimo to pózniej w czasie zawodów kilka razy widziałem świeżo przestrzelone gałązki czy nawet ślady na drzewach. To co by było gdybyśmy nie cięli ? Pewnie mniej/więcej to samo co ostatnio - czyli w wielu przypadkach wypaczone wyniki z powodu "zakrzaczonego toru"
Cięliśmy gałązki by WSZYSCY mieli równe szanse.
Podsumowując - jestem bardzo zadowolony bo dziś dopisało wszystko. Ludzie, tor, pogoda, grill - dziękuję wszystkim i do następnego. ;-)
Awatar użytkownika
T83

Post autor: T83 »

Tor jak i cale zawody rewelacja! Wymagajacy a zarazem bardzo ciekawy tor to sama frajda. Bylem u Was drugi raz i bede odwiedzal przy kazdej okazji. Dzieki za super czas i atmosfere! :-D :mrgreen:
Tomek
HW97 Black 5mm
HW98
Awatar użytkownika
Schrotflinte

Post autor: Schrotflinte »

https://www.facebook.com/wsststrzelec/photos_stream podsyłam link do zdjęć, tym razem nie tylko moje ;-) Dziękuję wszystkim za świetną zabawę a szczególnie Patrykowi za strzelanie z amelinium :mrgreen: było zacnie :-P Marcin tor był zaje**sty :-D mam nadzieję że uda mi się być na następnych zawodach, ale spokojnie jest już nowy nadworny fotograf
Awatar użytkownika
mazgier
Moderator

Magda, coś jest nie tak bo na stronie widzę zbitkę z 2 zawodów?
Steyr HP & TX HC
maciej_alpha

Oj coś nie tak z linkiem do zdjęć... strona nie znaleziona...
ODPOWIEDZ