Zawody DGST HFT Beaver
Drugi raz u Beaverów i drugi raz wyjechałem bardzo zadowolony - fajna atmosfera, niebanalny tor i smaczne żarełko! Jeden minus, kolejny raz, Elka, z 45 pkt w HFT2 (BRAWO!) nie została doceniona - szkoda.
Dziękujemy Tomkowi i Eli za towarzystwo na torze i podwózkę - było fajnie i wesoło
Dziękujemy Tomkowi i Eli za towarzystwo na torze i podwózkę - było fajnie i wesoło
TX200 HC_Burris Timberline
Od czego zacząć ...
Ja i WuDe bez przygód i niespodzianek szczęśliwie dotarliśmy do domu.
Oko dzięki za pompkę do koła.
Pogoda trochę spłatała psikusa, było zimno i mocno wiało - nieźle zmarzłem.
Organizatorom bardzo serdecznie dziękuję za fajny tor i jak zawsze wspaniałą atmosferę !
Kochane dziewczyny podziękowania za wyżerkę - Hot Dogi najlepsze !
Dla Darka specjalne podziękowania za możliwość pomacania KBKS no i oczywiście postrzelania.
Podziękowania dla wszystkich uczestników za wspólną zabawę w szczególności dla strzelców FT za wspólne przejście toru.
Cieszę się że jest na więcej
Zdjęcia już niedługo.
Ja i WuDe bez przygód i niespodzianek szczęśliwie dotarliśmy do domu.
Oko dzięki za pompkę do koła.
Pogoda trochę spłatała psikusa, było zimno i mocno wiało - nieźle zmarzłem.
Organizatorom bardzo serdecznie dziękuję za fajny tor i jak zawsze wspaniałą atmosferę !
Kochane dziewczyny podziękowania za wyżerkę - Hot Dogi najlepsze !
Dla Darka specjalne podziękowania za możliwość pomacania KBKS no i oczywiście postrzelania.
Podziękowania dla wszystkich uczestników za wspólną zabawę w szczególności dla strzelców FT za wspólne przejście toru.
Cieszę się że jest na więcej
Zdjęcia już niedługo.
Pozdrawiam
Marek
Marek
Jester pisze:P.S.
Darku dla ciebie szczególne podziękowania za KBKS 👍😃
Tomek nie ma za co Tak jak mówił Jaro na zakończenie "zakończenia sezonu", postaram sie, żeby karabinki i pistolety "bocznego zapłonu" były obecne na każdej imprezie organizowanej w Górze Śląskiej. Widzę, że miały "wzięcie" A co do "aaachów i ooochów" nad klimatem imprezy? TEN "klimacik" czynimy MY, uczestnicy tych wszystkich: pikników, zlotów, mistrzostw, zawodów i spotkań strzeleckich. Więc korzystając z okazji dziękuję wszystkim uczestnikom dzisiejszej imprezy za KLIMAT . Dziękuję bo jest za co !!!
Wybaczcie, pełną listę wyników zamieszczę na stronie Beaverów już niedługo. Dzisiaj nie mam siły i ochoty na nic poza szklanicą "pienistego" i pilota od tv w ręku.Pozdrawiam sindbad.
Ostatnio zmieniony 2014-11-09, 21:31 przez sindbad, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver
Fajna impreza Szyna sie troche w biurze zakrecił . Dziekuje wszystkim za wspolna zabawe:)Markowi Eli za wspólne zmaganie w grupie i mojej Eli ,ktora z zawodow na zawody coraz bardziej mnie zaskakuje no i znowu w plecy
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
W imieniu organizatorów chciałbym podziękować Wam za tak liczne przybycie. Dziś już wiemy, że na WSST Strzelec można polegać !
Przyczyniacie się także do poziomu sportowego, podnosząc nam poprzeczkę... Jednak obiecujemy, że w następnym roku będziemy, ciężko trenować by parę medali zostało u nas :)
Przyczyniacie się także do poziomu sportowego, podnosząc nam poprzeczkę... Jednak obiecujemy, że w następnym roku będziemy, ciężko trenować by parę medali zostało u nas :)
Dolnośląska Grupa Strzelectwa Terenowego
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org
wyrwe troche z kontekstu
A co do kobiet... przeciez w Open tez startuja w swoich klasach. A podzial HFT czy HFT2 hmm A co jesli wystartuje jedna kobieta w FT?
a jakbys chcial sklasyfikowac FT wspolnie z innymi strzelajacymi?Przemo pisze: ft są zawsze osobno klasyfikowani bez względu na ilość strzelających.
A co do kobiet... przeciez w Open tez startuja w swoich klasach. A podzial HFT czy HFT2 hmm A co jesli wystartuje jedna kobieta w FT?
Sprawa jest prosta:
HFT2 wymiera to widać, bo zawodników w tej kategorii jest coraz mniej, powinno się doceniać wysiłki Pań dla jej utrzymania.
kolejny raz, Elka, z 45 pkt w HFT2 (BRAWO!) nie została doceniona
I o to w tym wszystkim chodzi. W klasyfikacji mężczyzn był podział na PCP'y i sprężyny, natomiast w walce o tytuł Najlepszej Kobiety, w tych i poprzednich zawodach w Górze, sprężyny zostały zrównane z PCP'ami.Przemo pisze:Również uważam że brak podziału u kobiet na hft1 i 2 jest niesprawiedliwy
HFT2 wymiera to widać, bo zawodników w tej kategorii jest coraz mniej, powinno się doceniać wysiłki Pań dla jej utrzymania.
TX200 HC_Burris Timberline
Tak jak w Poznaniu doceniliscie Pania ktora strzelala HFT 3\4 i bardzo slusznie. Wystarczy jeden dyplom dodrukowac a to chyba wiele nie jest.
Co do FT to fakt. Malo nas. Ale byc moze niewielka ilosc strzelcow w tej grupie wplywa na to ze ''latwiej o podium'' wiec widac wieksze zainteresowanie FT w regionie''. I moze podobna droga pojda panie lub juniorzy ktorych jest niewiele\u.
Co do FT to fakt. Malo nas. Ale byc moze niewielka ilosc strzelcow w tej grupie wplywa na to ze ''latwiej o podium'' wiec widac wieksze zainteresowanie FT w regionie''. I moze podobna droga pojda panie lub juniorzy ktorych jest niewiele\u.
Zastanowimy się nad tym. Koszt dyplomu nie jest wielki, ale nasze są wykonywane z porządnego papieru w drukarni, więc na miejscu nic nie dodamy.
Nie wiem tylko, czy ma sens tworzenie konkurencji do której zgłosi jedna lub dwie osoby ? Dla przykładu w FT było teraz sześć osób i mam nadzieję, że dalej będzie ich przybywało. Wcześniej były tylko dwie, zgłoszone w ostatniej chwili, więc trudno było zamawiać dla nich nagrody. Jeśli zgłoszą się kolejne Panie ze sprężynami to można pomyśleć o takiej kategorii....
Nie wiem tylko, czy ma sens tworzenie konkurencji do której zgłosi jedna lub dwie osoby ? Dla przykładu w FT było teraz sześć osób i mam nadzieję, że dalej będzie ich przybywało. Wcześniej były tylko dwie, zgłoszone w ostatniej chwili, więc trudno było zamawiać dla nich nagrody. Jeśli zgłoszą się kolejne Panie ze sprężynami to można pomyśleć o takiej kategorii....
Postanowiliśmy, że przy okazji następnych zawodów w Górze wręczymy stosowne wyróżnienie. Już dziś serdecznie zapraszamy :)esmar pisze:Elka, z 45 pkt w HFT2 (BRAWO!) nie została doceniona - szkoda.
Dolnośląska Grupa Strzelectwa Terenowego
www.hftbeaver.org
www.hftbeaver.org