Wielkopolska Edycja Pucharu PFTA 2014
- Krzysztof W.
1. karty startowe - PawełW, są gotowe
2. oznaczenia stanowisk - PawełW, gotowe
3. numeracja celów - PawełW, gotowe
4. podkładki pod karty startowe - PawełW, gotowe - mam 30 sztuk
5. bony obiadowe - PawełW, gotowe
6. wydruk listy uczestników - Grossus
7. biuro zawodów, rejestracja uczestników, wydawanie buttonów i bonów obiadowych - mazgier, Grossus, Bieta
8. ustawianie toru - Mazgier, Esmar, PawełW, Copereq, Bieta, ArturR ,tomx
9. strzelnica techniczna - PatrykD??
10. taśma ostrzegawcza - mamy w tej chwili wystarczającą ilość
11. przywóz i wywóz sprzętu - Grossus, ArturR, Jester(tylko wywóz)
12. worki na śmieci --- cały punkt 12 Marylka i Heniu
-stefanki Tomx
-oznakowanie dojazdu
-zakup i przywóz wody
-załatwianie iwydawanie obiadów razem z Markiem mareckim
-pomoc piątkowa przy układaniu torów
13. sędziowanie, obsługa techniczna toru - PawełW, Mazgier, Grossus
14. krótkofalówki - przydałyby się co najmniej dwie
15. woda i bułki/batony na tor - woda=Marylka, Sławek chciał sponsorować śniadanie, może zamiast tego bułki lub batoniki na tor ?
16. oprawki na identyfikatory - PawełW,mam 90 sztuk, dostanę listę startujących od Macieja i wydrukuję identyfikatory, Mam zafoliowane w plastiku: ,Biuro Zawodów' i inne
17. puchary, dyplomy, medale, buttony - szablony i wzory gotowe, zamawiam w przyszłym tygodniu - Grossus
18. Sprzątanie i składanie po zawodach WuDe przywioze też dwie zgrzewki wody(zostały po mistrzostwach WLKP) ,Elka, Tomx, Jester
19. Kierowanie ruchem na parkingu: bardzo ważne, trzeba do tego osoby twardej i stanowczej
20. Długopisy
2. oznaczenia stanowisk - PawełW, gotowe
3. numeracja celów - PawełW, gotowe
4. podkładki pod karty startowe - PawełW, gotowe - mam 30 sztuk
5. bony obiadowe - PawełW, gotowe
6. wydruk listy uczestników - Grossus
7. biuro zawodów, rejestracja uczestników, wydawanie buttonów i bonów obiadowych - mazgier, Grossus, Bieta
8. ustawianie toru - Mazgier, Esmar, PawełW, Copereq, Bieta, ArturR ,tomx
9. strzelnica techniczna - PatrykD??
10. taśma ostrzegawcza - mamy w tej chwili wystarczającą ilość
11. przywóz i wywóz sprzętu - Grossus, ArturR, Jester(tylko wywóz)
12. worki na śmieci --- cały punkt 12 Marylka i Heniu
-stefanki Tomx
-oznakowanie dojazdu
-zakup i przywóz wody
-załatwianie iwydawanie obiadów razem z Markiem mareckim
-pomoc piątkowa przy układaniu torów
13. sędziowanie, obsługa techniczna toru - PawełW, Mazgier, Grossus
14. krótkofalówki - przydałyby się co najmniej dwie
15. woda i bułki/batony na tor - woda=Marylka, Sławek chciał sponsorować śniadanie, może zamiast tego bułki lub batoniki na tor ?
16. oprawki na identyfikatory - PawełW,mam 90 sztuk, dostanę listę startujących od Macieja i wydrukuję identyfikatory, Mam zafoliowane w plastiku: ,Biuro Zawodów' i inne
17. puchary, dyplomy, medale, buttony - szablony i wzory gotowe, zamawiam w przyszłym tygodniu - Grossus
18. Sprzątanie i składanie po zawodach WuDe przywioze też dwie zgrzewki wody(zostały po mistrzostwach WLKP) ,Elka, Tomx, Jester
19. Kierowanie ruchem na parkingu: bardzo ważne, trzeba do tego osoby twardej i stanowczej
20. Długopisy
Daystate Mk3+ DOT 4,5-14x44
Dwie istotne sprawy:
1. Dla wszystkich zawodników, którzy będą od rana w sobotę około godz. 8:30 przewidziane jest śniadanie pod postacią gorącej grochówki.
2. Strzelcy FT proszeni są o zorganizowanie we własnym zakresie stoperów (stoper, zegarek, tel. z funkcja stopera) do mierzenia czasu na stanowisku.
1. Dla wszystkich zawodników, którzy będą od rana w sobotę około godz. 8:30 przewidziane jest śniadanie pod postacią gorącej grochówki.
2. Strzelcy FT proszeni są o zorganizowanie we własnym zakresie stoperów (stoper, zegarek, tel. z funkcja stopera) do mierzenia czasu na stanowisku.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Rozmawiałem dziś z Gajowym w Dąbrówce,i tak jak się umawialiśmy - możemy przyjechać planować tory w niedziele od 10-tej.
Odebrałem od Roberta lizaki do figurek. Powiem tyle, że sami producenci figurek mogą chyba tylko pomarzyć o takiej jakości oksydy. Wszystkie KZ-ty będą bardzo dobrze widoczne, i z tego powodu nie ma prawa być protestu. A to wszystko dzięki naszemu koledze Robertowi Wolskiemu, któremu w tym miejscu serdecznie dziękuję za ten istotny wkład w tą imprezę, jak i wiele następnych ! Pozdrawiam!
Odebrałem od Roberta lizaki do figurek. Powiem tyle, że sami producenci figurek mogą chyba tylko pomarzyć o takiej jakości oksydy. Wszystkie KZ-ty będą bardzo dobrze widoczne, i z tego powodu nie ma prawa być protestu. A to wszystko dzięki naszemu koledze Robertowi Wolskiemu, któremu w tym miejscu serdecznie dziękuję za ten istotny wkład w tą imprezę, jak i wiele następnych ! Pozdrawiam!
O której w smoczej jamie?esmar pisze:Za plecami Tomka, umówiłem się z Panią Małgosią na dostęp do smoczej i w poniedziałek z Arturem montujemy lizaki.
Co się stało? Praca?mahonxx pisze:Musiałem dzisiaj przerwać urlop i wrócić do Poznania . Narzędzia zostawiłem u klienta, więc trzeba do skręcania wziąć potrzebne narzędzia.
Niestety planu jako takiego nie ma. Myślę, że załatwimy węgiel na grilla i będzie można sobie upiec co nieco.mariusz.w pisze:A na piątek planowany jest jakiś posiłek ?Grossus pisze:
.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Mam nadzieje Tomek że odnajdziesz się w ten jakże dziwnej sytuacji wiem coś o tym w czasie wypakowywyania bagaży okazało się że na dnie leży sobie spokojnie moja torba narzędziowa hmmmm jakoś żonie to wytłumaczyłem 😀 a może będzie trzeba ratować zasilanie w Darłówku w końcu trzeba trzymać rękę na pulsiemahonxx pisze:Praca? Nasi dziadkowie wywalczyli ośmiogodzinny dzień pracy i dwa tygodnie nie przerwane urlopu i to jest praca. Ja to po prostu robię to bo lubię . Ale już wracam do jakże monotonnego leżenia na nagrzanym słońcem piasku.
P.s wieczorem sprawdze czy wszystkie lampy uliczne palą 😜.
Sorry za bzdety w temacie za dużo jodu
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski