Super! i tak właśnie zrobimy, coby uniknąć na torze nieporozumień, niepotrzebnych gwizdków itp.pawelw pisze:5. Tym razem sylwetki bym odpuścił.
Zgoda. Artur, mam 40 metalowych oznaczeń stanowisk więc można ustawić nHFT bez mieszania z 'normalnym' torem. Masz jeszcze PW
Zawody w lipcu i sierpniu
Ech, czekałem na to info o sylwetkach w sierpniu... Szkoda, chociaż jako człowiek będący na "gościnnych występach" również miałem wrażenie na ostatnich zawodach, że bez Kombatanta sylwetki nie mają racji bytu.ArturR pisze:
Tym razem sylwetki bym odpuścił. Na tych zawodach nie będzie Kombatanta, a bez niego słabo to widzę. Deklarował się, że można odebrać od niego cały sprzęt na zawody, ale widziałem przygotowania i same zawody, i wiem że bez niego byłoby naprawde ciężko.
Trochę OT, ale ze swej strony mógłbym zaoferować w przyszłości jedną parę rąk jako pomoc w ustawianiu toru sylwetkowego, gdybyście chcieli go włączyć do swojej ligi WSST ... (po poprzednich zawodach mam już pierwsze doświadczenie w ustawianiu pistoletowych ;) )
Gamo Compact + Walther 2x20
HW 100T FSB
HW 100T FSB