Mikołajkowe sylwetki na rozgrzewkę 8.12.2013r.
Czas na podsumowanie.
Bardzo dziękuję za miłe przywitanie i zaproszenie do wspólnej zabawy i rywalizacji.
Serdecznie dziękuję za użyczenie sprzętu przez św. Mikołaja w "gumiakach"
Mam nadzieję, że przyjdzie czas na własny i wtedy i ja będę mógł użyczać swojego.
Razem z synem postrzelaliśmy do "zwierzyny" w pięknych zimowych plenerach, otoczeni gromadą sympatycznych ludzi. A to wszystko okraszone ciepłą kiełbaską.
Wrażeń zbyt dużo i przyszedł moment, że nie ogarniałem różnorodności sprzętu więc wszelkie porady sprzętowe się trochę pomieszały.
Bardzo dziękujemy z synem za miłe chwile w baśniowej scenerii zimy.
Bardzo dziękuję za miłe przywitanie i zaproszenie do wspólnej zabawy i rywalizacji.
Serdecznie dziękuję za użyczenie sprzętu przez św. Mikołaja w "gumiakach"
Mam nadzieję, że przyjdzie czas na własny i wtedy i ja będę mógł użyczać swojego.
Razem z synem postrzelaliśmy do "zwierzyny" w pięknych zimowych plenerach, otoczeni gromadą sympatycznych ludzi. A to wszystko okraszone ciepłą kiełbaską.
Wrażeń zbyt dużo i przyszedł moment, że nie ogarniałem różnorodności sprzętu więc wszelkie porady sprzętowe się trochę pomieszały.
Bardzo dziękujemy z synem za miłe chwile w baśniowej scenerii zimy.
wyniki zawodów
wyniki dzisiejszych zawodów:
miejsce nick I seria II seria suma
1 kombatant 14 16 30
2 Damdar 11 10 21
3 Krzysztof B. 10 10 20
4 ProArt 11 7 18
5 Przemo 10 7 17
6 hugo 8 8 16
6 Kolejna 7 9 16
6 PatrykD 7 9 16
6 WuDe 9 7 16
7 CantChoose 7 8 15
8 esmar 9 5 14
8 Maurycy 7 7 14
9 mahonxx 7 6 13
9 Tomx 7 6 13
10 Michał N. 2 9 11
10 peacemaker 7 4 11
11 Grossus 6 1 7
11 Michał 4 3 7
12 Vmax2 3 3 6
13 mazgier 3 2 5
14 HeniuD 1 2 3
wyniki w drugiej konkurencji - strzelanie parami:
I miejsce - Kombatant
II miejsce - Peacemaker
III miejsce - mahonxx, Krzysztof B.
miejsce nick I seria II seria suma
1 kombatant 14 16 30
2 Damdar 11 10 21
3 Krzysztof B. 10 10 20
4 ProArt 11 7 18
5 Przemo 10 7 17
6 hugo 8 8 16
6 Kolejna 7 9 16
6 PatrykD 7 9 16
6 WuDe 9 7 16
7 CantChoose 7 8 15
8 esmar 9 5 14
8 Maurycy 7 7 14
9 mahonxx 7 6 13
9 Tomx 7 6 13
10 Michał N. 2 9 11
10 peacemaker 7 4 11
11 Grossus 6 1 7
11 Michał 4 3 7
12 Vmax2 3 3 6
13 mazgier 3 2 5
14 HeniuD 1 2 3
wyniki w drugiej konkurencji - strzelanie parami:
I miejsce - Kombatant
II miejsce - Peacemaker
III miejsce - mahonxx, Krzysztof B.
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Wspaniałe zawody. Pomimo mojego marnego występu te fruwające metalowe figurki bardzo cieszą. Jak czas pozwoli to piszę się na następne sylwetki
Gratulacje dla zwycięzców!
Ogromne podziękowania dla Kombatanta za zorganizowanie zawodów i ich prowadzenie.
Gratulacje dla zwycięzców!
Ogromne podziękowania dla Kombatanta za zorganizowanie zawodów i ich prowadzenie.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Świetne zawody! Chociaż raz (z małym wyjątkiem kombatanta, który na następnych zawodach powinien dostać 75% ilości naszego śrutu;p) nie liczyły się lata doświadczenia w strzelaniu. Świetna organizacja, ogromna "deska płaczu" z wynikami, która drażniła delikatne ego Hugo
A pomysł niektórych z czapeczkami mikołajkowymi był genialny:D Na zawody wigilijne 22.12 nie zapomnę o swojej ;]
Super zdjęcia Patrykd ;]
A pomysł niektórych z czapeczkami mikołajkowymi był genialny:D Na zawody wigilijne 22.12 nie zapomnę o swojej ;]
Super zdjęcia Patrykd ;]
Maleństwo moje: LG 110 hp
Nie, powinien przymusowo strzelać z GamoKolejna pisze:(z małym wyjątkiem kombatanta, który na następnych zawodach powinien dostać 75% ilości naszego śrutu;p)
O ile się nie mylę to nie miałaś okazji zobaczyć co NAPRAWDĘ potrafiła czapka Kombatanta (bo sam o tym zapomniał). Oj, żałuj...Kolejna pisze:A pomysł niektórych z czapeczkami mikołajkowymi był genialny:D Na zawody wigilijne 22.12 nie zapomnę o swojej ;]
Steyr HP & TX HC
Świetna sprawa! Okazało się, że strzelanie sylwetek, jak dla mnie, atrakcyjnością nie ustępuje figurkom. Gratuluję zwycięzcom i również chętnie piszę się na kolejne takie zawody, ale koniecznie zorganizowane przez Kombatanta.
Andrzej - w tym miejscu wielkie podziękowania i szacuneczek, bo zrobiłeś dziś naprawdę mega imprezę!
Pozdrawiam serdecznie.
---edit---
Już po mału odpuszczam poprawianie na czerowo, ale Arturze: spacja!
Andrzej - w tym miejscu wielkie podziękowania i szacuneczek, bo zrobiłeś dziś naprawdę mega imprezę!
Pozdrawiam serdecznie.
---edit---
Już po mału odpuszczam poprawianie na czerowo, ale Arturze: spacja!
Ostatnio zmieniony 2013-12-08, 19:07 przez ArturR, łącznie zmieniany 1 raz.
A dla tych, którym mało fikających sylwetek (bo nie każdemu tak spadały jak zwycięzcy) mały amatorski filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=J37tQhkP4Js
https://www.youtube.com/watch?v=J37tQhkP4Js
- peacemaker
W pełni się z tym zgadzam.Przemo pisze:Zawody bardzo fajne, jeszcze bardziej integracyjne ze względu na mniejszy obszar. Turniej zorganizowany ciekawie i pomysłowo! I na koniec-trzeba więcej trenować
Jak wszyscy jestem zachwycony dzisiejszym spotkaniem, szkoda że nie było Violetty i Marylki, na pewno byłyby równie zadowolone. Ja swojej pani złożyłem szczegółowy raport, Heniu pewnie też nie omieszkał.
Dołączę się do podziękowań dla Andrzeja za zorganizowanie zawodów, wielki szacun i uznanie.
Nie sposób też pominąć i podziękować Tomkowi Mahonowi za aprowizację, Patrykowi za dokumentację fotograficzną i wszystkim pozostałym uczestnikom za wspaniałą atmosferę.
AA ProSport + DOC
Colt Navy Sq. .44
Colt Navy Sq. .44