Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!

Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

esmar pisze:
Grossus pisze:Pamiętam jak prawie dwa lata temu podejmowaliśmy próby rozbujania strzelania i spotykania się w Poznaniu
W Tulcach? Na Folwarku? :-D Oj wiało tam ..., ale miło wspominam.
A nie? Zima, mróz, śnieg, wiatr a my na polu. Ehh, było fajnie :-)
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Awatar użytkownika
Patrykd

Post autor: Patrykd »

(Spoko, spoko ! Tak go podpuszczam celem dopingu, ale on i tak o tym wie! (chyba))
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

Grossus pisze:A nie? Zima, mróz, śnieg, wiatr a my na polu. Ehh, było fajnie :-)
Prawie jak czterech muszkieterów :lol: , w dupsko wiało, nam to nie przeszkadzało, co z tego zostało?
Zapał i fun był ...
TX200 HC_Burris Timberline
Awatar użytkownika
hugo

Post autor: hugo »

no to ja żeby Maximusa zdopingować do przybycia deklaruje że mogę z nim nawet w grupie jednej strzelać :mrgreen: :mrgreen: a i powietrza użyczę :mrgreen:
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Awatar użytkownika
ArturR

Re: czarnucha

Post autor: ArturR »

HeniuD pisze:po połódniu byliśmy na czarnucha a ja się przeszłam pooglądac teren teraz kiedy liście opadły i sadzawka wyschła dokumetnie to jest tak dużo nowych miejsc tylko chęci potrzebne by trochę tych mini dzikich krzaków powycinać miejsca sporo i nawet piękne skarpy tylkotrzeba chcieć to zobaczyć i poruszać (maczetą) ))):::hihi
Damy rade,w sobotę przed zawodami pewnie nie obejdzie się bez spotkania w większym gronie,od rana i nie po to by strzelać! :-) Dobrze by było już w ten weekend na miejscu coś zrobić/ustalić.Mocno wskazana obecność naszych "etatowych torowych"(Hugo,Maciej,Przemo),co do maczety - zostawcie to mnie ;-) mam dwie,więc mogę ciąć nawet oburącz! :mrgreen: pzdr.
Awatar użytkownika
WuDe

Post autor: WuDe »

hugo pisze:no to ja żeby Maximusa zdopingować do przybycia deklaruje że mogę z nim nawet w grupie jednej strzelać :mrgreen: :mrgreen: a i powietrza użyczę :mrgreen:
To odważne posunięcie gdybyście szukali trzeciego to ja się pisze :lol:
Cieszy jak nic liczba chętnych na zawody wszyscy sie pomieszczą przecież to otwarta przestrzeń :mrgreen: jak sobie pomyśle że to koniec sezonu to aż żal d..pe ściska więc zadaje pytanie kiedy rozpoczęcie następnego sezonu
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
ArturR

WuDe - Ty i pesymizm?! jakoś to nie gra :-D
Koniec sezonu raczej w sensie zawodów/ligi.Jeśli boisz się,że pózniej nie będzie można postrzelać,to odsyłam Cie kilka postów wyżej,i bierz przykład! :-D No chyba,że na drugie masz Niedzwiedz i zapadniesz w zimowy sen :mrgreen:
Awatar użytkownika
dugi2004
Kontakt:

Post autor: dugi2004 »

Szwagier rzucisz go kamieniem czy mam to zrobić ja ?? :-P
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
Awatar użytkownika
ArturR

dugi2004 pisze:Szwagier rzucisz go kamieniem czy mam to zrobić ja ?? :-P
:-P :mrgreen:
Awatar użytkownika
WuDe

dugi2004 pisze:Szwagier rzucisz go kamieniem czy mam to zrobić ja ?? :-P
Jak się uprzesz to zrobię dla ciebie wyjątek a jak nie to ja sobie "świgne"
:-P
Uwaga:
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
Grossus
Moderator

Post autor: Grossus »

esmar pisze:
Grossus pisze:A nie? Zima, mróz, śnieg, wiatr a my na polu. Ehh, było fajnie :-)
Prawie jak czterech muszkieterów :lol: , w dupsko wiało, nam to nie przeszkadzało, co z tego zostało?
Zapał i fun był ...
Został właśnie zapał i idea by zrobić coś więcej. Gdyby ktoś wtedy powiedział, że na własnym podwórku zrobimy ligę, zawody co 3 tygodnie i z tak dużą frekwencją to bym nie uwierzył. A jednak się udało. :mrgreen:
ProArt pisze:Damy rade,w sobotę przed zawodami pewnie nie obejdzie się bez spotkania w większym gronie,od rana i nie po to by strzelać! :-) Dobrze by było już w ten weekend na miejscu coś zrobić/ustalić.Mocno wskazana obecność naszych "etatowych torowych"(Hugo,Maciej,Przemo),co do maczety - zostawcie to mnie ;-) mam dwie,więc mogę ciąć nawet oburącz! :mrgreen: pzdr.
Jak mnie kto zabierze to w sobotę też się zjawię na Czarnucha.

Ja bardzo będę prosił by kilka osób pomogło przy zorganizowaniu uroczystości medalowej. Najpierw trzeba zliczyć karty. Wyłonić zwycięzców ostatnich zawodów, potem całej ligi i wręczyć nagrody.
WuDe pisze: jak sobie pomyśle że to koniec sezonu to aż żal d..pe ściska więc zadaje pytanie kiedy rozpoczęcie następnego sezonu
Proponuję pomyśleć nad Zimową Ligą WSST.

Założenia:
Cztery spotkania, z czego trzy najlepsze będą brane do wyniku końcowego. Spotkania będą się rzadziej odbywały, bo tylko raz w miesiącu.

Możemy nawet skrócić tor do 15 figurek i 2 przejść.

Spotkania:
01.12.2013
05.01.2014
02.02.2014
02.03.2014

W połowie kwietnia byśmy rozpoczęli Ligę 2014.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Marylka i Heniu

Post autor: Marylka i Heniu »

Rodzina ach Rodzina gdy jej niema samotny żeś jak pies Artur daj spokój rodzinie bo kamieni na czarnuchu dostatek""" :-D
Awatar użytkownika
WuDe

Grossus pisze:Cztery spotkania, z czego trzy najlepsze będą brane do wyniku końcowego. Spotkania będą się rzadziej odbywały, bo tylko raz w miesiącu.

Możemy nawet skrócić tor do 15 figurek i 2 przejść.

Spotkania:

01.12.2013

05.01.2014

02.02.2014

02.03.2014

W połowie kwietnia byśmy rozpoczęli Ligę 2014.
Brzmi że tak powiem apetycznie :mrgreen: kiedyś wspomniałem o zawodach sylwestrowych może znalazło by się paru twardzieli
Uwaga:
LG i LG i Dejski
Awatar użytkownika
ArturR

HeniuD pisze:Rodzina ach Rodzina gdy jej niema samotny żeś jak pies Artur daj spokój rodzinie bo kamieni na czarnuchu dostatek""" :-D
Heniu,p.Marylko - gdzież bym tam śmiał :mrgreen: Wy wszyscy tutaj to moja druga Rodzina :-) a troche różnych żartów być musi,coby za sztywno nie było,w końcu WSST to nie regularna armia na porannym apelu w pozycji baczność :mrgreen:
Awatar użytkownika
esmar

Post autor: esmar »

WuDe pisze: może znalazło by się paru twardzieli
Niekoniecznie twardziel ale planów nie mam, więc zamiast fajerwerków (wyrosłem) chętnie postrzelam.
TX200 HC_Burris Timberline
ODPOWIEDZ