A nie? Zima, mróz, śnieg, wiatr a my na polu. Ehh, było fajnieesmar pisze:W Tulcach? Na Folwarku? Oj wiało tam ..., ale miło wspominam.Grossus pisze:Pamiętam jak prawie dwa lata temu podejmowaliśmy próby rozbujania strzelania i spotykania się w Poznaniu
Zawody 10/10 - 10.11.2013 - WIELKI FINAŁ LIGI WSST!!!
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Re: czarnucha
Damy rade,w sobotę przed zawodami pewnie nie obejdzie się bez spotkania w większym gronie,od rana i nie po to by strzelać! Dobrze by było już w ten weekend na miejscu coś zrobić/ustalić.Mocno wskazana obecność naszych "etatowych torowych"(Hugo,Maciej,Przemo),co do maczety - zostawcie to mnie mam dwie,więc mogę ciąć nawet oburącz! pzdr.HeniuD pisze:po połódniu byliśmy na czarnucha a ja się przeszłam pooglądac teren teraz kiedy liście opadły i sadzawka wyschła dokumetnie to jest tak dużo nowych miejsc tylko chęci potrzebne by trochę tych mini dzikich krzaków powycinać miejsca sporo i nawet piękne skarpy tylkotrzeba chcieć to zobaczyć i poruszać (maczetą) ))):::hihi
To odważne posunięcie gdybyście szukali trzeciego to ja się piszehugo pisze:no to ja żeby Maximusa zdopingować do przybycia deklaruje że mogę z nim nawet w grupie jednej strzelać a i powietrza użyczę
Cieszy jak nic liczba chętnych na zawody wszyscy sie pomieszczą przecież to otwarta przestrzeń jak sobie pomyśle że to koniec sezonu to aż żal d..pe ściska więc zadaje pytanie kiedy rozpoczęcie następnego sezonu
Uwaga:
WuDe jest dobry na wszystko
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Został właśnie zapał i idea by zrobić coś więcej. Gdyby ktoś wtedy powiedział, że na własnym podwórku zrobimy ligę, zawody co 3 tygodnie i z tak dużą frekwencją to bym nie uwierzył. A jednak się udało.esmar pisze:Prawie jak czterech muszkieterów , w dupsko wiało, nam to nie przeszkadzało, co z tego zostało?Grossus pisze:A nie? Zima, mróz, śnieg, wiatr a my na polu. Ehh, było fajnie
Zapał i fun był ...
Jak mnie kto zabierze to w sobotę też się zjawię na Czarnucha.ProArt pisze:Damy rade,w sobotę przed zawodami pewnie nie obejdzie się bez spotkania w większym gronie,od rana i nie po to by strzelać! Dobrze by było już w ten weekend na miejscu coś zrobić/ustalić.Mocno wskazana obecność naszych "etatowych torowych"(Hugo,Maciej,Przemo),co do maczety - zostawcie to mnie mam dwie,więc mogę ciąć nawet oburącz! pzdr.
Ja bardzo będę prosił by kilka osób pomogło przy zorganizowaniu uroczystości medalowej. Najpierw trzeba zliczyć karty. Wyłonić zwycięzców ostatnich zawodów, potem całej ligi i wręczyć nagrody.
Proponuję pomyśleć nad Zimową Ligą WSST.WuDe pisze: jak sobie pomyśle że to koniec sezonu to aż żal d..pe ściska więc zadaje pytanie kiedy rozpoczęcie następnego sezonu
Założenia:
Cztery spotkania, z czego trzy najlepsze będą brane do wyniku końcowego. Spotkania będą się rzadziej odbywały, bo tylko raz w miesiącu.
Możemy nawet skrócić tor do 15 figurek i 2 przejść.
Spotkania:
01.12.2013
05.01.2014
02.02.2014
02.03.2014
W połowie kwietnia byśmy rozpoczęli Ligę 2014.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
-
Brzmi że tak powiem apetycznie kiedyś wspomniałem o zawodach sylwestrowych może znalazło by się paru twardzieliGrossus pisze:Cztery spotkania, z czego trzy najlepsze będą brane do wyniku końcowego. Spotkania będą się rzadziej odbywały, bo tylko raz w miesiącu.
Możemy nawet skrócić tor do 15 figurek i 2 przejść.
Spotkania:
01.12.2013
05.01.2014
02.02.2014
02.03.2014
W połowie kwietnia byśmy rozpoczęli Ligę 2014.
Uwaga:
LG i LG i Dejski
LG i LG i Dejski
Heniu,p.Marylko - gdzież bym tam śmiał Wy wszyscy tutaj to moja druga Rodzina a troche różnych żartów być musi,coby za sztywno nie było,w końcu WSST to nie regularna armia na porannym apelu w pozycji bacznośćHeniuD pisze:Rodzina ach Rodzina gdy jej niema samotny żeś jak pies Artur daj spokój rodzinie bo kamieni na czarnuchu dostatek"""