Zawody 7/10 - 01.09.2013
Re: Zawody 7/10
Choć nie jestem fanem słodkiego muszę przyznać, że sernik był pyszny.Artur pisze:Osobne podziękowania dla dziewczyn za przygotowanie pysznego grilla,i dla małżonki Henia za równie pyszny sernik
Rozszedł się jak śrut - błyskawicznie.
Kiełbaski oczywiście były też pyszne (Jak zwykle). Nawet zrezygnowałem z dzisiejszej promocji w Macu - BiG Mack za 5 zł
Świetnie się na tych zawodach bawiłem (towarzystwo na torze ekstra ), nie podoba mi się jednak marginalizacja zasad według których się bawimy. Po pomiarach dystansów okazało się, że cel 19-ty ustawiony był poza maksymalnym dystansem dla HFT. Wg mnie cel nie powinien być liczony do punktacji bo co następnym razem - HZ 32 na 41 metrze? Albo 15 na 9-tym? Też, jak w niedzielę, pojawią się głosy, że wszyscy mieli równe szanse lub że, niekoniecznie strzelamy zgodnie z reg. HFT ? Możemy i tak tylko trzeba to wcześniej ustalić.
a ja z ciekawości policzyłem jak wygląda obecnie kolejność (w HFT1) wg sumy 5 najlepszych wyników, jako że faworyt czyli Przemo ma już 5 startów. No i jak było do przewidzenia ma nad resztą duuużą przewagę
Przemo 481,3
hugo 470,2
PatrykD 468,8
ArturD 464,0
Maciej 448,4
WuDe 414,7
mazgier 396,7
a co do opinii Marka: wydaje mi się że generalnie trzymamy się regulaminu przy ustawianiu torów. Ten 1m więcej na celu 19 to chyba nie miał dużego znaczenia. Ten cel ustawialiśmy wspólnie (nawet jest zdjęcie na FB ) i taka mała pomyłka, bez użycia taśmy to chyba nie jest źle ?
Przemo 481,3
hugo 470,2
PatrykD 468,8
ArturD 464,0
Maciej 448,4
WuDe 414,7
mazgier 396,7
a co do opinii Marka: wydaje mi się że generalnie trzymamy się regulaminu przy ustawianiu torów. Ten 1m więcej na celu 19 to chyba nie miał dużego znaczenia. Ten cel ustawialiśmy wspólnie (nawet jest zdjęcie na FB ) i taka mała pomyłka, bez użycia taśmy to chyba nie jest źle ?
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Sezon się jeszcze nie skończył, może być jeszcze spore przetasowanie w miejscach. Zmieniłem dziś lunetę, więc zanim się ostrzelam to trochę pewnie poprzegrywamhugo pisze:a ja z ciekawości policzyłem jak wygląda obecnie kolejność (w HFT1) wg sumy 5 najlepszych wyników, jako że faworyt czyli Przemo ma już 5 startów. No i jak było do przewidzenia ma nad resztą duuużą przewagę
Przemo 481,3
hugo 470,2
PatrykD 468,8
ArturD 464,0
Maciej 448,4
WuDe 414,7
mazgier 396,7
WSST