Puchar Wielkopolski - Zawody PFTA
Będę w piątek czekał na WKFT. Przydała by się taśma biało-czerwona żeby oznaczyć i ograniczyć pole namiotowe.Nie wiem czy będę wtedy, to gorąca prośba by ktoś od nas kto będzie opanował temat logistyki umiejscowienia pola namiotowego. Najlepiej tak jak ostatnio.
Super, bardzo się przyda nagłośnieniemogę też załatwić jakies głośniki i mikrofon, jeśli będą potrzebne
W czwartek rano wydrukuje karty startowe i indentyfikatory. Podzielę ludków na grupy.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Z tym dzieleniem ostrożnie, bo niestety w formularzu nie ma opcji by wpisać kto z kim chce iść. Wszelkie tego typu prośby załatwialiśmy w biurze zawodów (albo opiekun juniora, albo wspólny karabinek). Wstępnie możesz podzielić.pawelw pisze:Podzielę ludków na grupy.
W następnym formularzu zapisów musimy dodać opcję do zaznaczania czy jest się członkiem PFTA czy nie. Ułatwia to sprawdzanie przelanych opłat.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Odnosnie podziału - znam wszystkich zapisanych. Mam też kilka (2) pw nt. wspólnego karabinka. Oczywiście wszystko można zmienić - to nie będzie sztywny podział. Jest - póki co 13 FTciarzy czyli 5-6 grup i 61 HFTciarzy czyli na upartego można by zrobić tor 2 x 20.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !