Zawody w lipcu i sierpniu
Mocowania do drzew raczej odpadają, Gajowy się nie zgodzi. Trzeba pomyśleć nad kartami oznaczeń stanowisk. Te co mamy średnio nadają się do strzelania dwóch figurek z jednego palika. Karty co mamy wyglądają tak, ze jest napisany numer stanowiska i z lewej strony postawa do HFT a z drugiej do FT. Ostatnio wprowadzało to nieco w błąd.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.
Mam pasy mocujące - bezinwazyjne. Karty też. Sądzę, że przy frekwencji na poziomie 70-90 osób podwójne stanowiska się sprawdzą ale to zależy od FT-ciarzy. Oni zapychają tor. Zakładając 80-100 osób w tym 14-16 FT mamy 8 + 25 grup....Mocowania do drzew raczej odpadają
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Wracając do tematu.
Mamy zarezerwowane dla siebie cały piątek i całą sobotę. W czwartek po południu możemy zwozić towar i rozstawiać tor.
Oznacza to, że jeśli jest wola w narodzie, to możemy zrobić i sylwetki i nHFT w sobotę. (oczywiście dodatkowo płatne).
Mamy zarezerwowane dla siebie cały piątek i całą sobotę. W czwartek po południu możemy zwozić towar i rozstawiać tor.
Oznacza to, że jeśli jest wola w narodzie, to możemy zrobić i sylwetki i nHFT w sobotę. (oczywiście dodatkowo płatne).
W takim razie może w menu dorzucić bigos na piątkową kolację przed nHFT a po sylwetkach ?Mamy zarezerwowane dla siebie cały piątek i całą sobotę. W czwartek po południu możemy zwozić towar i rozstawiać tor.
RównieżOK, ja rezerwuję dziś sobie urlop na czas zawodów.
Głupota rządzonych daje władzę rządzącym !
Zarządzam!
Jeśli do godz 22:00 dnia dzisiejszego (czwartek 24 lipca) nie będzie osób zadeklarowanych do zorganizowania sylwetek oraz nHFT w piatek to robimy tylko zawody HFT/FT w sobotę.
Czasu jest coraz mniej i musimy szybko ogłaszać imprezę by ludzi się zaczęli zapisywać.
Jeśli do godz 22:00 dnia dzisiejszego (czwartek 24 lipca) nie będzie osób zadeklarowanych do zorganizowania sylwetek oraz nHFT w piatek to robimy tylko zawody HFT/FT w sobotę.
Czasu jest coraz mniej i musimy szybko ogłaszać imprezę by ludzi się zaczęli zapisywać.
1. 10.08 pojadę z Mazgierem i Esmarem zaplanować tory .Może niech Maciej dołączy jak ostatnio. Jestem już po słowie z szefem strzelnicy to o pewne rzeczy pewnie będzie łatwiej.
2. Pomoc w transporcie sprzętu.
3. Krzysztofa SS nie będzie na tej imprezie, więc ktoś musi załatwić takie prof. chrono od kogoś innego.
4. Na sędziego Głównego proponuje tym razem PawłaW
5. Tym razem sylwetki bym odpuścił. Na tych zawodach nie będzie Kombatanta, a bez niego słabo to widzę. Deklarował się, że można odebrać od niego cały sprzęt na zawody, ale widziałem przygotowania i same zawody, i wiem że bez niego byłoby naprawde ciężko.
6. NHFT jak najbardziej damy rade przygotować.
2. Pomoc w transporcie sprzętu.
3. Krzysztofa SS nie będzie na tej imprezie, więc ktoś musi załatwić takie prof. chrono od kogoś innego.
4. Na sędziego Głównego proponuje tym razem PawłaW
5. Tym razem sylwetki bym odpuścił. Na tych zawodach nie będzie Kombatanta, a bez niego słabo to widzę. Deklarował się, że można odebrać od niego cały sprzęt na zawody, ale widziałem przygotowania i same zawody, i wiem że bez niego byłoby naprawde ciężko.
6. NHFT jak najbardziej damy rade przygotować.