Liga Zimowa 2013 - Zawody 4/5 - 16.02.2013
- cantchoose
Zawody fajne :)
Na następne chciałem zaproponować podział obowiązków na ekipy przed i po, a także jakieś w miarę sensowne grupki do tych działań. Dzisiaj z Karin udowodniliśmy, że dwie osoby są w stanie zebrać cały tor w jakieś 20 minut. Rano do rozstawiania zabrało się kilkanaście i trwało to trzy razy dłużej. Dodatkowo jest dużo większa szansa na zgubienie elementów toru jeśli tor jest zarządzany chaotycznie przez 15 osób naraz.
Na następne chciałem zaproponować podział obowiązków na ekipy przed i po, a także jakieś w miarę sensowne grupki do tych działań. Dzisiaj z Karin udowodniliśmy, że dwie osoby są w stanie zebrać cały tor w jakieś 20 minut. Rano do rozstawiania zabrało się kilkanaście i trwało to trzy razy dłużej. Dodatkowo jest dużo większa szansa na zgubienie elementów toru jeśli tor jest zarządzany chaotycznie przez 15 osób naraz.
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
wyniki opracowane i wysłane do Grosa.
W tabeli są nowe elementy:
- statystyki na dole tabeli
- w przypadku równej ilości punktów, wzorem PFTA i innych grup strzeleckich, jest stosowana metoda count back: przegrywa ten który pierwszy zalicza błąd na celu zaczynając od nr 1
W tabeli są nowe elementy:
- statystyki na dole tabeli
- w przypadku równej ilości punktów, wzorem PFTA i innych grup strzeleckich, jest stosowana metoda count back: przegrywa ten który pierwszy zalicza błąd na celu zaczynając od nr 1
Walther Hunter + Burris Timberline, Colt Army 1860, Hawken .45, Tryon Creedmoor .45
Ciesze się bardzo z udanej współpracy, udało się zorganizować zawody bardzo sprawnie. Dziękuję za pomoc wszystkim zaangażowanym -tak jak było dzisiaj, nie było chyba nigdy .
Dzisiaj nie czekaliśmy na tor, to tor czekał na nas i został bardzo sprawnie i w komplecie posprzątany przez Karin i Andrzeja.
Wszyscy stanęliśmy na wysokości zadania, no może oprócz mnie -znowu czegoś zapomniałem , ale byłem z Arturem punktualnie.
Mamy wspólną pasję, którą możemy realizować tylko razem.
Przed nami były próby organizacji grupy HFT, ale brak otwartości uniemożliwił rozwój i zakończył jej istnienie.
My idziemy w bardzo dobrym kierunku, ten sukces i to nasza zasługa, wszystkich i tych co pomagają, tych co motywują, co wożą, koszą, gotują, ustawiają, zwijają i tych co wspierają finansowo.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
Dzisiaj nie czekaliśmy na tor, to tor czekał na nas i został bardzo sprawnie i w komplecie posprzątany przez Karin i Andrzeja.
Wszyscy stanęliśmy na wysokości zadania, no może oprócz mnie -znowu czegoś zapomniałem , ale byłem z Arturem punktualnie.
Mamy wspólną pasję, którą możemy realizować tylko razem.
Przed nami były próby organizacji grupy HFT, ale brak otwartości uniemożliwił rozwój i zakończył jej istnienie.
My idziemy w bardzo dobrym kierunku, ten sukces i to nasza zasługa, wszystkich i tych co pomagają, tych co motywują, co wożą, koszą, gotują, ustawiają, zwijają i tych co wspierają finansowo.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim.
Postrzelał bym z czegoś, np. z 88.
Dziś rywalizacja w hft2 była wyjątkowo zacięta:) Zawody bardzo fajne, następne jednak jeszcze też z TX'em;)
Jedzonko pierwsza klasa. Jak pomyśle jednak ile pracy trzeba było w nie włożyć...myślę, ze na następnych grill bo jeszcze Heniowi i Marylce odechce się strzelać od tych nocnych prac! Kapucha też pycha!
Jedzonko pierwsza klasa. Jak pomyśle jednak ile pracy trzeba było w nie włożyć...myślę, ze na następnych grill bo jeszcze Heniowi i Marylce odechce się strzelać od tych nocnych prac! Kapucha też pycha!
WSST
Andrzeju i Karin nie musicie przeciez nic udowadniac ....załujcie ze nie skosztowaliscie specjałow Eli i Marylki :)... 1 dogrywka była ciekawym doswiadczeniem Pan Heniu mimo utarcia 25kg pyr zrobił dobry wynik rowniez jestem za niedzwiedzia na nastepnych zawodach
hw77 +burris (wiatrowka odrzutowiec)/aa prosport vortek + buris timberline(karabinek klasa...zalezy w czyich rekach:))
Były to najlepsze moje zawody, co prawda zdobyłam tylko 36 punktów (ostatnio było 22).
Chcę podziękować wszystkim za atmosferę, dobre humory, za PYSZNE jedzonko (Heniu, Marylka - szacun !!!) Nabrałam się z Arturem na cudny śpiew ptaszka (DAMIAN ),który pozwolił mi wystrzelać tyle dwójek!!!!
Tomek, rywalizacja z Tobą to niezapomniane wrażenie!!! Mariusz jestem pod wrażeniem . Marek - taki trener to SKARB (Sławek o adopcji zapomnij
Chcę podziękować wszystkim za atmosferę, dobre humory, za PYSZNE jedzonko (Heniu, Marylka - szacun !!!) Nabrałam się z Arturem na cudny śpiew ptaszka (DAMIAN ),który pozwolił mi wystrzelać tyle dwójek!!!!
Tomek, rywalizacja z Tobą to niezapomniane wrażenie!!! Mariusz jestem pod wrażeniem . Marek - taki trener to SKARB (Sławek o adopcji zapomnij
HW30s (C)_RV9
-
Ja chciałam podziękować wszystkim za humor,atmosferę za miłe słowa--Przemku strzelanie jest i będzie na pierwszym miejscu---a gotowanie to dodatek jak widzę wasze uśmiechnięte bużki to mi zmęczenie odrazu mija.Dziś wyjątkowo było dużo pracy bo tak kluseczki muszą być świeże.Ale jak zupa będzie to żaden problem a pozatym,jak ktoś jest nauczony pracy to nic nie jest mu za ciężko,i ja też nie narzekałam.Andrzej jak wam tak sprawnie poszło piszesz zwijanie toru mam propozycje,może po każdych zawodach będziecie składać ,a pomiary toru zapomniałeś.
-
Tomku dziękujemy tobie za miłe słowa i super atmosferę ))):: na torze tak mnie motywowałeś ,że widzisz jak pięknie dziś strzelałam to moje drugie zawody i mam miesiąc i tydzień dopiero karabinek a wystrzelałam 43punkty.Ale największe słowa uznania dla mojego góru on wie o kim mowa dziękuję za cenne rady i podpowiedzi.