Kolejna pisze:
Generalnie to mam taką teorię głupiej czapki. Mianowicie im głupsza czapka, tym lepszy wynik na zawodach. Dzisiaj okazało się, że Patryk wygrał, ale na następne zawody wykombinuję coś super i sprawdzę teorię:D
Mareczku Twoje "Muzy" zawsze zwarte i gotowe aby wspierać grupowe wyniki, no i skoro ciasto wszystkim smakowało może i będzie kolrjnym razem,
do miłego następnego.....
Przede wszystkim chcę powitać nowe forumowiczki wiernie zagrzewające sprężynowców i nie tylko.
Pomimo kiepskiej pogody atmosfera i humory dopisywały wszystkim, w czym swój zacny udział miały dziewczęta jak wyżej hehehe
Gratuluję zwycięzcom, szczególnie Tomkowi.
Tomku zacny współtoważyszu grupowy nasze gratulacje super chłopak ---no Artur pewnie dumnie pierś wypina co jego (były) pro-sport wyrabia w rękach Tomka.Wioletka włąśnie konsumuję ciacho kakaowe pikobello))):;z kawką mniam mniam nieśmiało prosimy o bisssssssssssss
Wygląda na to, że potencjał Tomka ujawnił się wraz z nabyciem PS'a - gratuluję wyniku!
Też żałuję, że nie doszło do dogrywki ale przemili towarzysze z grupy nie chcieli przedłużać zawodów , coś o zepsutej pralce słyszałem za plecami ...
My również z Maurycym dziękujemy za kolejny wspólny wypad z WSST. Przykro mi stwierdzić ale już nie jesteście wstanie się nas pozbyć
Było bardzo przyjemnie. Nowe doświadczenia i celne porady Macieja będą bardzo przydatne na następnych strzelaniach.
Kiełbaska w lesie jest jak kawior.
Wszystkim bardzo dziękujemy !!!
Tabela uzupełniona. Mam nadzieję, że bez błędów. Jak Patryk podeśle odległości i KZ to uzupełnię. Maciej pomylił się na karcie o jeden punkt na swoją niekorzyść.