I strzelanie i atmosfera - Całość wzorowa.

Wielkie dzięki dla Organizatorów oraz Uczestników!
Według mojej pamięci to w wynikach zamienione są kolejnością cele na stanowiskach 16,18 i 19.
Pozdrawiam.
Do zobaczenia.
Mirek
Ja wymyśliłem tą figurkę.Faktycznie lizak musi pokonać dłuższą drogę za oś obrotu,ale siła potrzebna do położenia tej figurki jest dużo mniejsza niż siła do położenia figurek z Jaworzna ze sprężynkami.pawelw pisze: Nie wiem kto to wymyślił ale 'gratuluję'.
Tomku, nie poczuj się dotknięty za te zawody bez karabinka. Wszyscy wiedzą, że celujesz przez obiektyw a nie lunetę bo nie masz czasu.pilot68 pisze: Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
bartezz pisze:Tomku, nie poczuj się dotknięty za te zawody bez karabinka. Wszyscy wiedzą, że celujesz przez obiektyw a nie lunetę bo nie masz czasu.pilot68 pisze: Photochem-super fotki jak zwykle,zwłaszcza te z "HFT-plus".W sumie jak przyjedziesz na kolejne zawody bez karabinka , to jakoś przejdzie ,ale żeby Ci się przypadkiem nie zdarzyło przyjechać bez aparatu
A propos, może jakiś majster zrobił by Ci monaż na aparat do karabinka?
A o prawa autorskie projektu nikt autora nie pytałPatrykd pisze:Dla tych co zastanawiają się czy przyjechać do nas już w sobotę to serdecznie zapraszamy. Na prawdę WARTO! Rozegramy w sobotę 3 konkurencje. Long Range, Benchrest oraz nHFT. Dla tych co chcą się dobrze przygotować dodam, że konkurencja Long Range zostanie rozegrana na dystansie 75m, a Benchrest na dystansie 50m. Oczywiście nHFT na dystansie od 7,5 do 41 m. Myślę, że to fajne konkurencje by przetestować nasze wiatrówki na maksymalnych dystansach. Nie spróbujesz ? To się nie dowiesz ! Zapraszamy!
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek