Panie Marku żurek bez wkładki (kiełbasy białej ) to byłby szok! o nie trochę myślę jak przewież te gary o (dziury) mi chodzi ale myślenie jest pozytywnym odbiorem jeszcze coś wymyślę a potem będziecie mnie po koniuszkach paluszków całować a co tam !!!!!!
[qTomek czy dziś masz wolne czy już po cmentażu k kusi nas dziś pojechać na czarnucha nie będziesz czasemuote="Tomx"]niech Pani Marylka sie wypowie najlepiej:)[/quote]
mariusz.w pisze:no ja miałem podobny problem, czy bigos z wkładką czy bez ...
...ale bardzo dobrze ten problem rozwiązałeś/łaś(żona? ),
bo w jednym pojemniku był bigos z wkładką,a w drugim bez - czyli jak kto chciał,dla każdego coś miłego i to chyba najlepsze rozwiązanie,pozdro.
będzie też coś "bez wkładki" czy we własnym zakresie?
do której godziny przewidywane są zawody i rozdanie nagród itp itd? Raczej 15, raczej 17 czy koło 20?
Jak na "dobrą żonkę" przystało, nie chcę, żeby CantChoose głodny strzelał;p
Ok, zabiorę się z Dugim. Szczegóły obgadamy bliżej terminu na PW.
O 10:00 zaczynamy strzelanie. Dużo zawodników będzie teraz. Trzeba będzie wszystko podliczyć, wprowadzić do naszej ligowej tabeli. Wszystko sprawdzić 5 razy, wypisać dyplomy. Trochę roboty z ogarnięciem tego bałaganu będzie i czasowo też zleci. Na pewno przyda się pomoc przy liczeniu, sprawdzaniu i wpisaniu do Excela. Moja Ania weźmie laptopa. No i oczywiście trzeba pozbierać sprzęt itp. Rozdanie nagród powinno w godzinie się zmieścić. Optymistycznie myślę nad zakończeniem około 16, a pesymistycznie 17. Oczywiście wszystko trzeba przemnożyć przez współczynnik pogodowy.
Bo ja myślałem, że "Miś" to film fabularny, a to jest dokument.