Masz na myśli ekipę z Poznania na wyjazd czy wogóle ilość zgłoszonych osób ?esmar pisze:Wygląda na to, że więcej chętnych nie ma, szkoda ...
takie małe strzelanko u LGST
Widzę,że chyba wciąż martwią Cie "niedogodności" związane z przejazdem w pięciu jednym autem ? Nie martw się,jak w aucie dobrze rozmieścimy ten "inwentarz' to będzie całkiem ok Proponuję: Patryk i Mahonxx do przodu,Ty i ja z tyłu po bokach,a w środku najmniejszy gabarytowo Hugo i jest ok - więcej optymizmu !esmar pisze:Oczywiście, że ekipę z Poznania w kontekście drugiego auta.
- cantchoose
My będziemy po zawodach do Świebodzina jechać tak na góra 15 minut (wizyta na cmentarzu przy okazji bo blisko). Jeśli nie zrazi Cię to Marku, że nadrobimy paręnaście kilometrów i zatrzymamy się na kwadrans to zapraszamy z nami :) Pozostaje problem z kufrem który nie mieści mi się do bagażnika i podróżuje z tyłu za siedzeniami, więc musiałbyś go trzymać na kolanach przez trasę.
Steyr LG110+SS10x42MD // "pięknie słońce świeciło tylko deszcz wiał.."
- cantchoose
Podpisuję się pod tym obiema rękoma.mazgier pisze:Tomek, tak na serio - odleż to. Jeśli to naprawdę grypa to nie ma co ryzykować. To cholerstwo, z czego sporo ludzi nie zdaje sobie sprawy, potrafi się paskudnie odbić na sercu. Zawodów w strzelaniu będzie jeszcze wiele a życie i zdrowie masz jedno.
Podobny post wysłałem Tomkowi na PW.