Liga zimowa WSST 2016 - Zawody 1/5 - 27.11.2016
-
- Kamil Kilan
PZD
Zazdroszczę wam wszystkim, ja kolejny weekend zaje... pracą. No liczę, że kolejne zawody mi przypasują. Karabinek leży w pokrowcu i się domaga wolnego czasu od właściciela...;/
POZDRO dla całej Ekipy:) DO zobaczenia
POZDRO dla całej Ekipy:) DO zobaczenia
To były bardzo udane zawody - organizacyjnie i klimatycznie bez zarzutu :). Tor był ciekawie ustawiony, koledzy z Poznania wykorzystali walory terenowe i atmosferyczne - świetnie zaplanowaliście wiatr :). Gorąca herbatka i pyszny grill (uznanie dla kucharzy) dopełniły całości - naprawdę miło z Wami Wszystkimi spędza się czas!
Gratuluję wyników w HFT1, szczególnie gratuluję i dziękuję sprężystej konkurenci (Tomxowi i T83) za utarcie mi nosa w dogrywce... następnym razem się nie dam :) !
Heniu, przetrzymasz ją dla mnie do następnych zawodów ?
Gratuluję wyników w HFT1, szczególnie gratuluję i dziękuję sprężystej konkurenci (Tomxowi i T83) za utarcie mi nosa w dogrywce... następnym razem się nie dam :) !
Wiedziałem, że czegoś mi w autku brakowało...Marylka i Heniu pisze:Wczoraj ktoś zostawił matę zdaje mi się ,że jest czarna choć do końca jej nie oglądałam
>w razie czego zguba jest u mnie.
Heniu, przetrzymasz ją dla mnie do następnych zawodów ?
-
-
Głosowanie się odbyło? Jaka decyzja?Patrykd pisze:Na pierwszych zawodach przeprowadzimy głosowanie na temat ilości liczonych zawodów do klasyfikacji końcowej.
Czy ma to być liczba 3 czy bardziej mobilizująca 4 ?
Wyniki I zawodów LZ
Ostatnio zmieniony 2016-11-28, 19:17 przez esmar, łącznie zmieniany 1 raz.
TX200 HC_Burris Timberline
- Lord Rzeźnik
Nic mi do tego. Nie było mnie na Waszych zawodach. Ale.... Nie widziałeś kart startowych i publikujesz wyniki ?esmar pisze:Źle spisane lub źle podyktowane/ usłyszane, nie widziałem kart startowych i spisanych parametrów toru.
https://www.youtube.com/watch?v=eWkrQQly6xU
DGST Beaver
DGST Beaver